Auto Držiak Nástavec s Nastaviteľným Montážnej Základne Centrálne Riadenie Polohy Auto Kávu Piť Držiteľ Auto Príslušenstvo

Novinka

€7.60

Funkcia:

Vybavený 2 uskladnenie šálok, obe kompaktný a veľkou kapacitou na uloženie priestoru vozidla a podržte dva nápoje v rovnakom čase.

Základne môžu byť presunuté z ľava do prava.Pozícia môže byť upravená podľa priestoru vozidla, uložiť vnútorný priestor áut.

Auto nápojov, fľaše držiak sú funguje skvele pre automobilový cupholders, tiež golfové vozíky, lode, nákladné automobily alebo RV je.

Je ľahké nainštalovať a nastaviť, môžete nainštalovať do niekoľkých sekúnd krútenie držiak na rozšírenie alebo zasunúť.Základom je zadarmo namontovať na boku/uprostred, ako sa vám páči.

Je vhodné pre väčšinu poháre, flexibilné otváranie a zatváranie úst, držiak vhodný pre všetky druhy hrubé, tenké a dlhé poháre.Vzhľadom k tomu, auto fľaša klietke je len 6,7 cm vysoké, odporúča sa, aby sa neukladali poháre alebo fľaše, ktoré sú príliš vysoké.

Špecifikácia:

Farba: Carbon fiber black silver edge / Carbon fiber čierne zlato hrana

Materiál: ABS

Veľkosť: o 12x7x13cm/4.72*2.75*5.12 v

Vhodné na fľašu veľkosť: 17 oz, 20 oz alebo 500 ml fľaša.

Použitie: podržte fľaše, pet fľaše, kávové šálky, sóda, plechovky, atď.

Držiak svorka vzdialenosť; 5-7 CM

Balenie Zoznam:

1 x Auto Držiak na Fľašu

1 x užívateľská Príručka

Poznámka:

1. Ak sa originál auto držiak má priemer oveľa väčší ako 2.9 palce, toto auto držiak nemôže prispôsobiť vaše auto.Pred nákupom, potvrďte prosím, že pôvodný držiteľ pohára veľkosť auta.

2. Keďže výška je len 2.63 palcov, odporúča sa, aby store príliš vysoké poháre alebo fľaše s vodou.

Štítky: Model Auta, E30, tesla, kávový filter, mk4, e39, obytné karavany, citroen c5, auto prispôsobenie príslušenstvo, mercedes benz triedy.

Názov Značky IQIHUI
Pôvod CN(Pôvodu)
Položka Hmotnosť 240g
Položka Druh Držiaky Nápojov
Druh Materiálu ABS

Napíšte svoju recenziu!

Auto Držiak Nástavec s Nastaviteľným Montážnej Základne Centrálne Riadenie Polohy Auto Kávu Piť Držiteľ Auto Príslušenstvo

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty