Multi-speed Análny Vibrátor, Dildo Mužskej Prostaty Masér Análne Korálky Plug G Mieste Zadok Plug Dospelých Masturbácia, Análny Sex Hračky

Novinka

€9.04

Popis produktu: 1. Materiál: Silikón + ABS 2. Napájanie: USB nabíjanie 3. Veľkosť: Ako Obrázky 4. Režim: 110 vibrácií režim + ovládané pomocou bezdrôtového diaľkového ovládača, 5. Hluku: menej než 50 6. Vodotesný: IPX7 nepremokavé 7. Nabíjanie: USB nabíjania 8. Čistenie: Po použití vibrátor by sa mali očistiť čo najskôr.Teplá voda a mydlo je možné použiť na čistenie. 9. Čas nabíjania: 2H 10. Pracovná doba: 1-2H 11. Balenie Obsahuje:

1 x Análny Vibrátor

1 x Diaľkové ovládanie (ak ste si vybrali) Ako na použitie?Krok 1: skontrolujte, či vibrátor je plne nabitá (prvý poplatok za 1-2 hodiny) Krok 2: Stlačte a držte spínač tlačidlo pre otvorenie produktu.Krok 3: Stlačte a podržte tlačidlo prepnúť tlačidlo raz pre zmenu vibračný režim Tipy: 1. Prosím skladujte v chladnom a vetranom, suchom mieste 2. Tento produkt sa môže používať s mazivami ochrana Osobných údajov Zaručená: ochrana Vášho súkromia je pre nás veľmi dôležitá.Naše diskrétnom balení môžete nakupovať v dôveru, jediná osoba, ktorá vie, čo je vo vnútri balenia vás!Zaväzujeme sa chrániť vaše súkromie.Žiadne citlivé slová, ktoré sú zobrazené na obale.Ak máte ďalšie požiadavky, prosím, nezabudnite na nás kedykoľvek obrátiť Ideálny pre Mužov a Ženy, Ak ste muž, zadok zástrčky môže stimuláciu prostaty, a ak ste žena, zástrčky môže vytvoriť neuveriteľne príjemný tlak na zadnej pošvovej stene.Vybudovať vaše análny úroveň pohodlia a zadné vrátka, skúsenosti s týmto prívetivý zadok plug tréner!Bezdrôtové Diaľkové Ovládanie 10M k dispozícii diaľkovo ovládané, jednoduché jedno tlačidlo dizajn, jednoduché ovládanie.A análneho sextoy 10 rôznych nastavení na to sú absolútne ohromujúce, a Vibračné Prostaty Masér vám ponúka neuveriteľne intenzívne konečníka, prostaty & semenník pocit, keď ju použijete.Ruku-zadarmo Hrať Silný horela prísavkou pre pokoj počas vášnivý hrať.Tento Obrovský Analplug hračka odporúčame pre profesionálneho užívateľa funkcie silnou prísavkou.Preskúmať Análny Potešenie Nositeľné pre out-of-posteľ aktivít na zdôraznenie vplyvu potešenia a zvýšiť vzrušenie pred prázdno.Pokročilý používateľ môže nosiť zadok plug niekoľko hodín alebo sa na verejnosti.

Štítky: testis prostaty masér, análny vibrat, zadok plug, veľké masáž prostaty, dildo obrovský, dildo bielizeň, vibrat, análny plug, sex shop, estimulador prostata.

nepremokavé Podporuje
Číslo Modelu prostaty masér
So Sexuálnym Podtextom No
POPLATOK Magnetické poplatok
Certifikácia CE
Materiál Silikónové
Funkcia 2 ROTUJÚCE
Nemravný Obrázok No
Názov Značky umania
Commodity Quality Certification 3C
Ovládanie Bezdrôtové Diaľkové ovládanie
veľkosť As picture
Pôvod CN(Pôvodu)
Druh Ležal na, prostaty masér
Položka Druh Vibrators
Funkcia 1 zadok plug

Napíšte svoju recenziu!

Multi-speed Análny Vibrátor, Dildo Mužskej Prostaty Masér Análne Korálky Plug G Mieste Zadok Plug Dospelých Masturbácia, Análny Sex Hračky

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty