T22 Odtlačkov Prstov Odblokovanie Smart Lock Rýchlo Identifikácia Zásuvky Zámok, Usb Nabíjanie Na Stôl Súbor Kabinetu

Novinka

€13.62

84797 Obľúbené Produkty

Funkcie :

1. Nabíjanie pomocou pripojenia USB rozhranie: používať Android dátový kábel na nabíjanie a mobilný výkon, ktorý budete vykonávať kedykoľvek môžete tiež nabíjať, nemusíte sa obávať náhodného vybitiu.

2. Umelá inteligencia: Čím viac ho používate, tým viac citlivé, že je.Zakaždým, keď budete odomykať, sa bude neustále zlepšovať úspešnosť prostredníctvom odtlačkov prstov, šitie a rozpoznávanie obrazu self-learning algoritmov.Čím viac ho používate, tým viac flexibilné to je.

3. Rýchle uznanie: Smart lock podporuje rýchle uznanie, rýchle otvorenie, efektívne a pohodlné.Biologické odtlačkov prstov identifikácie, sledovania kopírovanie je neplatný a vysoká bezpečnosť.

4. Použitie: Odtlačkov prstov odblokovanie smart lock je vhodná pre kancelárske skrine, kartotékové skrine, domácnosť, skrine, skrinky na odkladanie vecí.

5. Robustný materiál: odtlačkov prstov odblokovanie smart lock je vyrobené z hliníkovej zliatiny, ktorá je pevná a odolná, nie je ľahké byť poškodený alebo poškriabaný.

Popis :

Odtlačkov prstov, odblokovanie smart lock môže byť nabitá pomocou usb, ktoré je možné rýchlo identifikovať a odomknutie vášho prsta.

Špecifikácie:

Model: T22

Materiál: zliatiny zinku

Priemer: 34cm

Čas nabíjania: 2h

Použitie čas: 180 dní

Odblokovanie metóda: čistá odtlačkov prstov

Odtlačkov prstov kapacita: 20 ks

Batéria: Lítium batéria

Nabíjací port: Micro USB

Indukčný čas:

Package Zahrnuté:

1 * Smart Lock

1 * Nabíjací Kábel

Poznámky :

1. Prosím, aby 0-1 palcový chyba kvôli ručné meranie.Vďaka za vaše porozumenie.

2. Monitory nie sú kalibrované isté, položka farby zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne líšiť od reálneho objektu.

Štítky: dvere odtlačkov prstov zámok, fingerprint recognition bicykli, snímač odtlačkov prstov usb, skener odtlačkov prstov, riadenie prístupu zámok, b ez p e dverí zamky, zásuvky key lock, zámok, elektrický dverný zámok valca, nepremokavé odtlačkov prstov smart lock.

Pôvod CN(Pôvodu)
Využívať čas 180 dní
Certifikácia Žiadne
Čas nabíjania 2h
Materiál Zliatiny Zinku
Batérie Lítiová Batéria
Priemer 34cm
Číslo Modelu T22
Odtlačkov prstov kapacita 20 kusov
Nabíjací port Micro Usb

Napíšte svoju recenziu!

T22 Odtlačkov Prstov Odblokovanie Smart Lock Rýchlo Identifikácia Zásuvky Zámok, Usb Nabíjanie Na Stôl Súbor Kabinetu

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty