Akčné Figúrky Priestor Wars tauntaun vlk Dewback Rancor Jabba Veľké Veľkosti Stavebných blokov film údaje vzdelávacie Hračky pre Deti,

Novinka

€1.89

1. Materiál:Eko-šetrné ABS Plast,vyzerá dobre a majú dobrú kvalitu. 2. Žiadne pôvodné okno,v zalepenej taška(Hračky a pokyny poslať spolu). 3. Výhody:bavte sa s deťmi a zlepšenie ich vývoja mozgu a tak ďalej. 4. Výhodu:môžete nám povedať, čo chcete,dajte mi fotografiu a číslo.Máme veľké množstvo výrobkov na sklade.A môžeme si akýkoľvek tovar, ktorý chcete.

FAQ

Otázka: výrobok má chýbajúcich alebo poškodených časti, keď si ho dostal?

A: Prosím, dajte nám vedieť, ktorý chýba, zabezpečíme odoslať.

Otázka: Čo mám robiť, keď nákup ochrany čas uteká?

A: Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, ale stále neprijal balík, prosím, kontaktujte nás na predĺžení.

Otázka: Na obale Výrobku?

A: Sme pack je s Bublina taška bez pôvodného obalu.ak ju potrebujete, kontaktujte nás, ak chcete pridať nejaký poplatok pre box nákladnej dopravy.

ZÁSIELKY:

Všetky diely sú kvalitné skontrolovať pred odoslaním, takže ak zistíte, že niektoré chýbajúce alebo poškodené súčasti, nebojte sa.Prosím, kontaktujte nás a my vám pošleme ich k vám okamžite bezplatne.

Štítky: deti hračky, lego moc, cínové figúrky, minecraft hračka, blok technic, vývojové náučné hračky, blok, digimon hračka, vonkajší priestor, brickheadz lego.

Plastové Tvar Bloku Self-Locking Tehly
CE Certifikát
Pôvod CN(Pôvodu)
Veľkosti Bloku Malé stavebným(Kompatibilné s Lego)
Certifikácia CE
Upozornenie Uchovávajte mimo dosahu ohňa,
Pohlavie Unisex
Materiál Plastové
Plastové Typ ABS
Čiarový kód No
Druh Bloky
Číslo Modelu Bloky
Odporúčame Veku 4-6y, 7-12y, 12+y

Napíšte svoju recenziu!

Akčné Figúrky Priestor Wars tauntaun vlk Dewback Rancor Jabba Veľké Veľkosti Stavebných blokov film údaje vzdelávacie Hračky pre Deti,

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty