Žltá Neon FlactBack Kamienkami Pre látky DIY Nechtov umeleckou Výzdobou Striebro Späť

Novinka

€3.97

Dobrá kvalita: ploché späť Orange neron kamienkami v zlatej farbe, vyrobená zo skla, vystupoval s peknými tvarmi a krásne rezanie aspekty, dobré, ako klinec umenie jemné dekorácie (Poznámka: vzhľadom na rôzne svetlá, obrazovky a pozrieť uhly, farby týchto kamienkami je iná) Lesklé jasné kamienkami: ploché späť drahokamy majú jedinečnú iskru a lesk; Multi-tvárou a krištáľovo čisté, naozaj vám dáva krásu a iskru, ktorú chcete vaše dekorácie, aby ste sa viac elegantné a pôvabné Široký aplikácie: DIY nádherný a farebné nechty umenie Vhodné na výzdobu vášho mobilného telefónu ,Jednoduché aplikovať na prírodné, alebo umelé nechty, tiež môže zdobiť váš mobilný telefón, knihu, hráč prípade, karty, sklo a iné DIY.Na to, Aby Vaše Nechty Vzhľad, Elegancia a Špeciálne Vhodné pre použitie na vrchole lak na nechty, UV builder gel, akryl, atď.Profesionálne a domáce použitie.

Q&A 1. Otázka:Aký materiál sa kamienkami?Odpoveď:Sklo.Sklo je v súčasnej dobe najlepší umelé crystal materiál, s pevného textúru a krásne farby, ktorá je veľmi blízko k štruktúru prírodného krištáľu. 2. Otázka:Aký je účel kamienkami?Odpoveď:Nail art, výzdoba, oblečenie, tašky, topánky a rôzne dekorácie 3. Otázka:Ako je kvalita kamienkami?Odpoveď:Všetky tovaru v obchode sú vyrobené z vysoko kvalitných surovín a farbu a trvanlivosť sú všetci vynikajúci v priemysle

Štítky: neon ružová top, žlté šaty, neon ružové tričko, ružové bikiny, bikini žltá, neónové tričko ženy, neon orange, neon plavky, neon ružová plavky, zelená neónová.

Produkt Typle Kamienkami
Názov Značky QIIY
Materiál Sklo
Technics Lepidlo Na, flatback
Použitie Topánky, Mobil, Nailstick
Kamienkami Typu Voľné Kamienkami
Typ Produktu Kamienkami
Tvar Kolo
Číslo Modelu FlatBack Rinestones
Typ Veľkoobchod Áno(>50 Ks)
Farba Žltá
Štýl flatback
Pôvod CN(Pôvodu)
Súbor Typ Áno

Napíšte svoju recenziu!

Žltá Neon FlactBack Kamienkami Pre látky DIY Nechtov umeleckou Výzdobou Striebro Späť

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty