Prírodné Catnip Organické Premium Catnip Hračka Pre Mačky Mint Trávy Mentol Môžu Byť Podávané Na Hračky Pre Mačiatko Catmint Hračka Pre Mačky Dodávky

Novinka

€1.52

Odrážky: 1、Chrániť Mačka je Žalúdok: Mentol je prirodzená klimatizácia produkt, ktoré môžu pomôcť mačky na odstránenie hairballs.Lístky mäty môže urobiť klky dodržiavať tráviaceho traktu a na zvracanie, pomáha mačky na odstránenie nežiaduceho hairballs.

2、Vitamín Doplnok: lístky Mäty sú bohaté na chlorofyl.Mačky nedokáže syntetizovať sám, takže mačky automaticky spotrebovala na doplnenie vitamínov na udržiavanie ich zdravia.

3、Udržať domáce Zvieratá Zdravé: Catnip môže postarať o žalúdku a tráviacom trakte mačky.Podporujú absorpciu potraviny, vypúšťanie vlasová cibuľka, pomoc mačky zmierniť mierne gastrointestinálne nepohodlie ako nadúvanie, plyn, atď., zvýšenie chuti do jedla, a obnoviť dobrú chuť.

4、Čistiť Zuby: do žuvacia rastlinné vlákna catnip, ísť hlboko do medzery medzi zubami pomôcť mačka vyčistiť nečistoty.

5、Bezpečné a Zdravé: Na catnip je environmentálne ochranné.Na catnip je 100% vysoko kvalitných prírodných a non-jedovaté, je neškodný a zdravé mačky.

Špecifikácia:

Názov: Prírodné Catnip

Materiál: prírodné catnip, fyzická ochrana životného prostredia, stupeň catnip, jemné a bez nečistôt, bez stonky

Veľkosť: o 8.5*8.5*6.5 cm/ 3.35*3.35*2.56 v

Váha: cca 40 g

Balenie: plastová krabica

Balenie Zoznam:

1*Prírodné Catnip

Funkcie:

1. Bolesť kombinovaná Liečba: Podporiť výkon, zvýšiť vaše dieťa je to zdravie a šťastie, pridajte ho do hornej časti vášho catnip plyšové hračky zvýšiť čas na hru; zdravá mačka je happy cat.

2. Liečbu Nešťastných Pocitov: Zmeny v pravidelnej alebo nové prostredie môže vyvolať nešťastných pocitov v mačky; catnip je fyzická položka, ktorá môže pomôcť vaša mačka relaxovať a upokojila.

3. Catnip môže postarať o žalúdku a tráviacom trakte mačky.Podporujú absorpciu potraviny, vypúšťanie vlasová cibuľka, pomoc mačky zmierniť mierne gastrointestinálne nepohodlie ako nadúvanie, plyn, atď., zvýšenie chuti do jedla, a obnoviť dobrú chuť.

4. Lístky mäty sú bohaté na chlorofyl.Mačky sa automaticky spotrebovala na doplnenie vitamínov na udržiavanie ich zdravia.

5. Mačky môžu žuť lístky mäty na posilnenie vzťahu medzi vami a mačky, čistenie zubov, zlepšiť ústnu hygienu, prevenciu ústne problémy a udržanie čistej vône.

6. Pomocou catnip komunikovať s mačkami môže urobiť mačky friendly, pohodlné, relaxačné a zmierniť úzkosť.Môžete tiež použiť catnip na staré hračky vzbudiť mačacie zvedavosť zachovať staré hračky.

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné efekty a strelecké uhly, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

Poznámka: je odporúčané používať malé obrazovky v režime na smartphony, do 6,5 cm, a veľkoplošnej obrazovky v režime na telefónoch, vyše 6,5 cm.

Spôsoby platby:

Môžete uskutočniť platbu pomocou niektorej z vyššie uvedených metód a pls platiť, a to do 3 dní po vašej objednávky.

Vaša platba bude overené Lgmspojmat.sk do 24h a spracujeme vašu objednávku keď je to hotové.

Ak vašej objednávky je uzatvorená, z bezpečnostných dôvodov, budete musieť uplatniť nárok na Lgmspojmat.sk.

Vrátenie spôsobené storno objednávky, vrátenie zmluvy alebo mediácie budú spracované okamžite, a zvyčajne trvá asi 7-10 pracovných dní dostanú na váš účet.

Poštovné a package:

Všetky položky sú kontrolované a tiež balené pred odoslaním.Objednávky budú expedované do 2-5 pracovných dní po zaplatení je hotové.

Hmotnosť balíka cez normálny príspevok je obmedzený na 2 kg.Zašleme samostatne, ak hmotnosť je viac ako 2 kg.

Zvyčajne to trvá asi 15-60 dni a mohol by byť trochu dlhšie, niektoré pustatine.

Môžete si vybrať rýchly spôsob dopravy, ak chcete získať balík skôr, a za to budete musieť zaplatiť prepravné.

Vrátenie a Vrátenie:

Budeme odoslať alebo vrátenie peňazí ak balík je stratený, poškodený v tranzite, alebo prijaté nesprávnu položku.Prosím, neváhajte nás kontaktovať a my vám radi pomôžu.

Spätná väzba:

Ak ste spokojný s našim výrobkom a službách, prosím dajte nám pozitívnu spätnú väzbu, budeme veľmi ocenil.Ak je niečo nesprávne, kontaktujte nás prosím najprv pred odchodom spätnej väzby a budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol, kým je všetko v poriadku.

Štítky: crystal bahna, bonsai osiva, cat hračka pre, goo, vibrat, právnik tričko, mačka nip, gatera, mačka myš hračka, Dobrý.

Hračky Typ Catnip Hračky
Materiál Iné
Pôvod CN(Pôvodu)
Druh mačky
Je To Inteligentné Zariadenie No
Podpora Dropshipping

Napíšte svoju recenziu!

Prírodné Catnip Organické Premium Catnip Hračka Pre Mačky Mint Trávy Mentol Môžu Byť Podávané Na Hračky Pre Mačiatko Catmint Hračka Pre Mačky Dodávky

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty