Ultra Ľahké 3 skladacia uhlíkových vlákien dáždnik super mini pocked dáždnik ľahký, malých rozmerov

Novinka

€21.71

O NÁS

Lejorain,založená v roku 2017 sa nachádza v meste shenzhen,čína.To je on-line dáždnik značka, ktorá sa zamerala na to, aby high-end odolné a humánne dáždniky,s profesionálnym dizajnérom a skúsený tím výrobu skupina,máme záujem o rozvoj kvalitnejšie a pohodlnejšie dáždniky.Poďme si upršaný deň vzniku náš cieľ.

Self-help Nákupný Sprievodca

Doprava Poznámky

Platby

2.Ak chcete platiť pomocou služby Paypal,kontaktovať nás môžete požiadať Paypal účet. 3.Môžete sa dozvedieť viac informácií z Ali express centrum pomoci ako odkaz http://help.Lgmspojmat.sk/payment_method.html

Doprava

1.Skontrolujte prosím vašu adresu pred zaplatení,ak máte akékoľvek problémy s adresou, prosím, kontaktujte nás na čase,keby sme odoslať objednávku,adresa cann nie je možné zmeniť. 2.Akceptujeme Expresná doprava (DHL, FedEx,SF,UPS,atď.) a Štandardná doprava(Čína príspevok air mail, ePacket, Lgmspojmat.sk štandard), a my sme zadarmo doprava v Číne post air mail pre niektoré krajiny.Ak potrebujete zaslať do Express lodnej dopravy alebo máte akýkoľvek problém s doručenie, prosím, neváhajte nás kontaktovať. 3.Nie sme zodpovední za všetky colné poplatky,dane, alebo fess,kontaktujte, prosím, miestneho colného úradu pre viac informácií. 4.O prepravnej čas, ak sa rozhodnete, Čína príspevok na odoslanie zásielky, zvyčajne to nejakých 15-60 dni na dopravu, ale to je v závislosti na krajine sa nachádzate.Počas tejto doby, ak máte akýkoľvek problém, kontaktujte nás, prosím, ak chcete skontrolovať.Pretože colné problém, je normálne, že niekedy sa potrebujú viac času na loď, dúfam, že sa vám môže byť trpezlivý a počkať, budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol.

Vrátenie peňazí

1.Ak ste nedostali poradie v plánovanom čase,prosím, kontaktujte nás na rozšírenie, aby čas a skontrolujte dôvodu omeškania. 2.Keď sa zobrazí produktov,prosím rozbaliť tvárou v tvár kuriéra,kontrola kvality a kvantity, prosím skontrolujte, či balík je neporušený.Ak vonku bol balík poškodený alebo pokazí, si môžete odmietnuť podpísať zásielku.Ak výrobok mať akýkoľvek problém, môžete sa na nás obrátiť, ak chcete zobraziť fotografie škody, budeme kontrolovať, pre vás, podľa vašich prípade poskytnúť po-servis. 3.Máte 7days, kontaktujte nás na vrátenie a 30 dní. ak sa chcete vrátiť to od dátumu jej prijatia. 4.Pri registrácii sa parcela, čo znamená, že ste sa dohodli právneho Lgmspojmat.sk bez akejkoľvek straty a nesprávneho kvality.Akceptujeme návrate do 7days, ale budete musieť zaplatiť za nákladnej o zaslanie späť.

Štítky: mini vreckový dáždnik, bábika dáždnik, mi automatický dáždnik, parasol, carbon fiber dáždnik, cvičenie rukavice, mini dáždnik, vlasy slučky nástroj, cartoon dáždnik, dáždnik ženy.

Druh Dáždniky
Farba čierna
Funkcia Mini, malé, Vrecko, Kompaktný, Ľahký
Dropship Dropshipping
veľkosť M
Vzor Tri-skladací Dáždnik
Pól Hriadeľa Čierna Potiahnutá Hliníková Hriadeľa
Produkt Slnečné a Daždivé Dáždnik
Ľudia Ženy, MUŽI, Dieťa, Deti
Materiál Polyester
Rebrá Čierna Potiahnutá Hliníková Hriadeľ s 2 oddiel uhlíka rebrá
doprava Doprava Zadarmo
Panel Materiál Pongee
Kosť množstvo 6ribs
textílie 190T Pongee Textílie
Číslo Modelu F3-1920
Veková Skupina Dospelí
Otvorené Manuálne otvoriť zatvoriť
Ovládanie Non-automatický Dáždnik
Názov Značky Lejorain
Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

Ultra Ľahké 3 skladacia uhlíkových vlákien dáždnik super mini pocked dáždnik ľahký, malých rozmerov

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty