Odstraňovanie hrdze A Leštiace Nástroje rotačné nehrdzavejúcej ocele drôty kolesa drôt kefa drôtené kefy príslušenstvo dremel vŕtať rotačné nástroje

Novinka

€2.12

Jednotné Oceľový Drôt I Efektívne Brúsenie som Dlho-trvajúce A Trvanlivé

Čo To Môže Urobiť Pre Vás?

☑ Odstránenie Hrdze

☑ Kamennej Doske Čistenie

☑ Zvaru Leštenie

☑ Leštenie Kovov

☑ Odstránenie Škvŕn

☑ Brúsenie Hliníkových Výrobkov

Hlavné Funkcie

【 KVALITNÝ MATERIÁL] VYZÝVA

Mosadz á oblúkovitými drôt pohár štetcom, viazané oceľový drôt pohár štetec a uhlíka uzol koncami štetec, ktoré sú vysoko výkonné drôtu môže zabrániť rozbitiu na dlhý čas používať.Ideálny na odstraňovanie hrdze, korózii, a maľovať.Tvrdené oceľové drôty pre znížiť drôt rozbitie & dlhý život.

【 ŤAŽKÝCH] VYZÝVA

Starostlivo vybrané prémie drôtu oceľ, viazaný & vyvážený odborne & správne spoločne pre neprekonateľné viazané integrity pre dlhšiu životnosť, bezpečnosť, plynulosť a jednoduchosť používania.

【 UNIKÁTNE VLASTNOSTI] VYZÝVA

Inovatívne špirála viazané a Oblúkovitými drôty kefa konštrukcia pre úzku tvár a presnosť odihlovanie, čistí dôkladne, bez zvyškového škvrny, uzol koncami kefa konštruované s vnútorným plechovému s cieľom zabezpečiť konzistentnosť a bezpečnosti.

【 ŠIROKÉ UPLATNENIE] VYZÝVA

Ľahko a hladko odstrániť ťažké korózia, hrdza, nátery, valcovanie zvarov a rozsahu odstránenie a zároveň čistý vzhľad okrajov, deburr kovov, a maľovať.Vhodný na kov a drevo, používa sa na čistenie kovových povrchov, tiež pracuje dobre pre odstránenie hrdze, farby, a korózii.

Špecifikácia

Kefa Materiál

Oceľový drôt

Rukoväť Materiál

Žehlička

Model Výrobku

Krúteného Drôtu Štetec: 19*6mm

Krúteného Drôtu Štetec: 25*6mm

Krúteného Drôtu Štetec: 30*6 mm

Netočili Drôt Misa: 75*6mm

Netočili Drôt Bytu: 75*6mm

Netočili Drôt Bytu: 100*6mm

Poznámka

Vzhľadom na ručné merania, nechajte mierne meranie odchýlky.Hodnotenie Zákazníkov

Tieto pracoval a ponúkaný sortiment veľkostí pre rôzne požiadavky.Tieto produkty robiť skvelú prácu na kovy, ľahko odstránenie korózie.Trochu pomalší na farby, ale s trochu času navyše starého laku sa odstráni čisto.

- Mykola Popow

Štítky: výchova k demokratickému občianstvu, tenký drôt striptérka nástroj, vw tichý nástroje, nástroje, náradie., nastavenie telefónu na opravu nástrojov, vŕtačka mini, rc koliesko, hobby nástrojov na modelovanie, micro rotačný nástroj, služby ručné náradie.

Druh Nástroj Ruka Časti
Názov Značky isfriday
Číslo Modelu Odstraňovanie Hrdze A Leštiace Nástroje
Použitie Komerčné Výroba
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál Vysoko Uhlíkovej Ocele

Napíšte svoju recenziu!

Odstraňovanie hrdze A Leštiace Nástroje rotačné nehrdzavejúcej ocele drôty kolesa drôt kefa drôtené kefy príslušenstvo dremel vŕtať rotačné nástroje

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty