Pre OPPO A53 Prípade 2020 Kremíka Mäkké TPU Zadný Kryt Telefónu pre OPPO A53S A32 OPPOA53 53 6.5" CPH2127 CPH2135 Prípade Etui Nárazníka

Novinka

€1.03

O Produktoch

1.Farba je možno trochu odlišné od toho, čo vidíte na webovej stránke .Je to preto, že rôzne obrazovky zobrazujú inak, myslím, že mnohí z vás už vedel to.

2.Nové produkty majú nejakú vôňu ,niektorí z vás si možno myslíte, že to je nepríjemné ,normálne vonia bude dispear po jednej alebo dvoch týždňov . 3.Materiál výrobku je mäkká TPU Sillicone.atrament je dovezené z Južnej Krea.rozhodli sme sa všetci v dobrej kvalite materiálu environmently prostrediu.

O Logistiky

1. Pokyny budú spracované včasné po zaplatení overovania zvyčajne do 24 hodín ,okrem víkendu a sviatkov.

2. Skontrolujte prosím vašu adresu opatrne,uistite sa, že adresa je správne ,aby ste mohli prijímať zásielky .To je veľmi dôležité ,aby priateľ , nezabudni na to, ako budete platiť !

3. ak ste si vybrali" Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus ",potom musíte vedieť, že to nebude poskytovať informácie o sledovaní a dodať čas dlhší ako iný spôsob dopravy .ak ste chosed ,potom ste súhlasili, no sledovania informačná služba .ale nebojte sa príliš veľa ,to je lacné a spoľahlivé .

4. Ak ste nedostali vašu zásielku včas, prosím, kontaktujte nás.Budeme kontrolovať a rozšíriť ochranu čas pre vás, alebo odoslať, alebo vrátenie peňazí ,každé riešenie bude v poriadku.

O Spätnú Väzbu

1. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službách, Prosím stráviť niekoľko minút, aby nám napíšte pozitívne 5 star spätnú väzbu ,vďaka vopred za vašu podporu .

2. Prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívna spätná väzba alebo otvoreného sporu.Sme tak ochotný a bude sa snažiť pomôcť vám vyriešiť nejaký problém,sme vážne predávajúceho, prosím dôverujte nám .

Štítky: oppo a331s case, kryt pre oppo a53, oppo a3s 7 prípade, oppo a5s prípade mužov, fond oppo a53s, a53 prípade, prípade oppo, oppo a75s prípade, a53 oppo, kryt oppo.

Dizajn Karikatúra, Transparentné
Pôvod CN(Pôvodu)
dizajn 1 roztomilý, krásne, pop, krásne, Farebné, Jasné, nádherné
Kompatibilné Značky OPPO
Funkcie Pre OPPO A53 Prípade OPPO A53s Prípade OPPO A32 Prípade
Druh Prípad, phone, Capa, Nárazník, Coque, Taška, Fundas, Shell
Materiál Soft Transparent TPU

Napíšte svoju recenziu!

Pre OPPO A53 Prípade 2020 Kremíka Mäkké TPU Zadný Kryt Telefónu pre OPPO A53S A32 OPPOA53 53 6.5" CPH2127 CPH2135 Prípade Etui Nárazníka

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty