Jóga Fitness Strečing Popruh Chrbát Ohýbať Pomôcť Zlepšiť Nohu Pás Späť Flexibilitu pre Rehabilitačné Pilates Balet Tanec Cheerleading Sp

Novinka

€9.76

Vlastnosti: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné 【Premium Materiál] vyzýva - Pohodlné a mäkké na dotyk, ale pevná a robustná.Nebude trhať ľahko.To môže vydržať extrémne vysoké úrovne sily a napätia, keď sa vytiahol z rôznych smeroch súčasne.naše Jogy Popruh je určené predovšetkým na zabezpečenie vynikajúci záber tak, aby vaše ruky a nohy sa nemusíte sklzu počas intenzívneho strečing. 【Pohybovať bez Námahy] vyzýva Dal dvere kotvy cez všetky robustný doorpost, zatvorte dvere a potiahnite popruh cez D-krúžok, a teraz ste pripravení, aby sa vaše predstavuje na ďalšiu úroveň.Ako prenosné úsek stroj!A tento nohu strečing zariadenia nebude poškriabať alebo poškodiť vaše dvere. 【Zlepšiť Svoju Pružnosť] vyzýva - To nastaviteľné jogy popruh vám pomôže zlepšiť vaše nohy flexibilitu, rovnováhu a rozsah pohybu v prirodzenej polohe tela.Po niekoľkých týždňoch dôsledné používanie, si všimnete výrazné zlepšenie vášho jóga, rozsah pohybu a celkovú flexibilitu. 【Najvyššieho Všestrannosť] vyzýva - Vysoko účinné pre zahrievania, cvičením a po cvičení; skvelé pre tanečníkov a športovcov, ako aj pre použitie vo fyzikálnej terapie, Pilates a jogy rutiny 【Jedinečný Darček] vyzýva - Ak vaši priatelia a rodina je potrebné zlepšiť pás, chrbát a nohy flexibilitu v Joge, Tanec, Balet a Gymnastika, Cheerleading tréning, tento popruh je presne to, čo skutočne potrebujú.Váš dar bude vysoko ocenil vzhľadom k vysokej kvalite backband školenia popruh.

Špecifikácia: Farba: zelená, hot pink, ružová, modrá, fialová Materiál: Spandex & Bavlna Dĺžka: 350 cm/137.80" Width: 3.8 cm/1.50"

Poznámka: Prechod: 1cm=10 mm=0.39 palcový Prosím, dovoľte 0-1 cm chyba kvôli ručné meranie.pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Ďakujeme!

Balenie obsahuje: 1 × Naťahovacie šnúrky 1 × Dvere Kotvy

Štítky: balet na nohy srd, pás jogy, 2020 slnečné okuliare, nohy úsek, 1080p lcd panel, nohy srd, balet plavky, Jóga, gotická sex, letecké hodváb jogy.

Názov Značky OOTDTY
Šírka 3.8cm
Dĺžka 350cm
Číslo Modelu Yoga Stretching Stra
Materiál Spandex & Cotton
Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

Jóga Fitness Strečing Popruh Chrbát Ohýbať Pomôcť Zlepšiť Nohu Pás Späť Flexibilitu pre Rehabilitačné Pilates Balet Tanec Cheerleading Sp

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty