Uterák Mikrovlákna Uterák Na Vlasy Uterák, Osuška Froté Uterák Farbu, Jemnú Pokožku-Priateľské Quick Dry Super Absorpcia Vody Žiadne Podráždenia

Novinka

€2.25

Soecification :

Materiál : mikrovlákna superabsorbent

Veľkosť: 65 cm*25 cm / 25.35 *9.84 palec

Farba : 5 farieb

Balenie obsahuje: jeden kus uterák spp

---Ultra-Absorbčné a Super Mäkká

Naše vlasy uteráky sú vyrobené z mikrovlákna textílie.Technicky správne suché vlasy z mokrej do vlhkých rýchlejšie ako bavlna uteráky, pri sušení rovnomerne, jemne a znovuzískaním chĺpky silu.

---Jednoduché použitie

Po umytí vlasov, zabaliť do uteráka a zaistite ho pomocou tlačidla.Môžete si byť istí, že vlasy uterákom nebude skĺzla, vďaka čomu môžete začať vaše dopoludnia s dobrým vlasy deň!

---Ideálny Darček

S darček zábal, tento krásny sušič na uterák je jedným z najlepších darčeky pre dámy a dievčatá o špeciálne dni, napríklad, Valentína, Vianoce, Nový Rok, Deň matiek, narodenín, výročia a podobne.

Poznámka: vezmite Prosím na vedomie, že farby sa môžu existovať chromatické aberration ako rôzne umiestnenie obrázkov.Prosím, dovoľte 1-3 mm chyba v dôsledku ručné meranie a uistite sa, že nemáte myseľ pred objednaním.vďaka!

Ak ste podnikový kupujúceho, prosím, kontaktujte nás, veľké množstvo môže prispôsobiť firemné logo .

Štítky: vaňa pláž uterák, 3d vaňa bomba plesní, oválne pan, spa uterák, bathbomb plesní, kúpeľové soli, nastaviť uterák, bambusové vlákno uterák, dospelých osuška, vaňa bomba formy stlačte stroj.

Materiál Superabsorbent mikrovlákna
Súbor Typ No
Pôvod CN(Pôvodu)
Funkcia Stlačený, Quick-Suché, Stroj Umývateľný
Technics Česanej Bavlny, Pletené
Štýl Námestie, Obyčajný
Tvar Námestie
Absorpcia 5s-10s
Jednorazové No
Druh Uterák S Kapucňou, Vlasy Uterákom
Vzor Obyčajný Farbená
Hmotnosť 80g

Napíšte svoju recenziu!

Uterák Mikrovlákna Uterák Na Vlasy Uterák, Osuška Froté Uterák Farbu, Jemnú Pokožku-Priateľské Quick Dry Super Absorpcia Vody Žiadne Podráždenia

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty