50ml Rias Rozšírenia Kefa Šampón Auta Rias Rozšírenie Šampón Lash Pena Foaming Cleanser pre Salón Domov Č Stimulácia

Novinka

€2.36

Popis:

1. Veľmi jemný, ľahký a olej zadarmo vzorec, ktorý účinne odstrániť očí a viečok make-up a nie oslabiť lash extension .Naše premium auta patrí penový lash kúpeľ/ lash šampón, a riasenky kefou a čistenie kefkou.

2. Ideálny pre každodenné použitie a udržať vaše viečka zdravé, čisté a svieže.Pena sa odstrániť všetky olej, bielkoviny, očný make-up a nečistoty z vášho riasy a zároveň posilniť vaše prirodzené riasy.

3.Profesionálny test: Rias šampón testované profesionálnymi rias a milenci nepoškodia mihalnice a nie oslabiť adhézie rias rozšírenie gél, a každá kefka riasenky budú dodané zákazníkom po prísnom výbere, sú zárukou kvality výrobkov zákazníkom poskytuje najlepší zážitok z nakupovania.

4.Bezpečné použitie: Rias Šampón prijíma nové technológie produktov, ktoré možno udržať pena trvalé a nie roztrúsené, môže sa účinne brániť peny z prúdiacej do očí, a zaistiť bezpečnosť vás a vašich zákazníkov počas čistenia a vrúbľovanie procesu.

5.Net obsah: 50ml

Balenie Obsahuje:

1 x Čistiaca pena

1x Čistiaca kefka

1x Rias kefa

Štítky: lash šampón, šampón cestovanie, rias obliečka na vankúš, rias šampón, lash lepidlo čistiaci prípravok, šampón pre rias, nastaviť cestovanie, posteľ lash, vankúš rias, 02 franxx.

Falošných Rias Materiál Plastic Cotton Stems
veľkosť 50
False Eyelashe Typ Full Strip Riasy
Pôvod CN(Pôvodu)
Počet Kusov Jedna Jednotka
Falošné Mihalnice Druh Predĺženie Rias
Číslo Modelu rias rozšírenie šampón
False Eyelashe Dĺžka 0.5-1 cm

Napíšte svoju recenziu!

50ml Rias Rozšírenia Kefa Šampón Auta Rias Rozšírenie Šampón Lash Pena Foaming Cleanser pre Salón Domov Č Stimulácia

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty