Shimano Ultegra R8020 Spúšť Shifter BR-R8070 STI, Hydraulické Brzdy Ploché Mount 2*11 Rýchlosť Shimano Cestnej Bike Brzdy

Novinka

€677.01

Využívajúce najnovšie technológie z elitnej Dura Ace R9100 cestnej komponentov a prostredníctvom jej osvedčený Systém a technický prístup, Shimano je Ultegra R8000 série prináša rafinované rider ergonómia, zvýšený presun výkonu a verí kontrolu vo všetkých koni podmienky.

Ultegra shift a brzdový set s ST-R8020 dual ovládacie páčky na presné radenie a hydraulické BR-R8070 strmeň pre väčšiu rider kontrolu vo všetkých podmienkach.

Ultegra ST-R8020 dual ovládacej páky umožňuje presnejšie a presné radenie.To má väčší dosah pre úpravu vášho prestávke a radiacej páky.Prepracovaný vnútorný presun jednotky zaručuje rýchle a intuitívne zadné-radenie prevádzky.Keď spárovaná s novým FD-R8000 prednej prehadzovačky, vaše predné radenie bude ešte ľahšie.

Okrem výhody ST-R8000, ST-R8020 pridáva extra bonus v kombinácii s hydraulické kotúčové brzdy: lepšie rider kontrolu vo všetkých podmienkach.Malý držiak veľkosť skvelý pocit na dlaniach a zlepšuje ergonómiu.

Shimano Ultegra BR-R8070 hydraulické Ploché Mount strmeň

Hydraulické Ultegra BR-R8070 poskytuje ďalšej fáze rider kontrolu vo všetkých podmienkach.Využitím ľahký a minimalistický Ploché Mount dizajn, elegantný strmeň hladko integruje do cestnej bike je aero profil, kde to môže byť nainštalovaný priamo na rám alebo vidlicu.SM-RT800 rotora (voliteľné) ponúka ešte väčší tepelný manažment kapacity než Shimano je špičkové ICE TECH Freeza rotory, čo v bezkonkurenčnú brzdný výkon a spoľahlivosť aj v najnáročnejších podmienkach.

Štítky: radenie shimano, kompresor hybrid, brzdové doštičky v brzdy shimano, kuky mtb, tektro, shimano, ultegra, odberové súpravy shimano, xt, brzdy shimano deor.

Brzdový Systém Hydraulické Kotúčové Brzdy (Hydraulické Brzdové Doštičky)
Komponenty Kotúčové Brzdy
Číslo Modelu R8020/R8070
Použitie Cestné Bicykle
Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky shimano
Materiál Ľahkých Zliatin

Napíšte svoju recenziu!

Shimano Ultegra R8020 Spúšť Shifter BR-R8070 STI, Hydraulické Brzdy Ploché Mount 2*11 Rýchlosť Shimano Cestnej Bike Brzdy

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty