5 ks Gumové Proti-Zahmlievaniu Nosa Podložky, Vankúše Pre Úst Tvár Kryt Držiak na Ochranu Pásy Vnútorné Podporný Rám Masky Držiteľ

Novinka

€1.42

Odrážky:

1、Vhodné pre Zimné aktivity: Tento úst kryt podpora držiaka je starostlivo navrhnutý a viacnásobné vetracie otvory, aby dýchanie viac hladké.Materiál je mäkký a priateľské k pokožke, hodí pokožky, a cíti teplé a mäkké v zime.

2、Ľahký a Prenosný: Jeden podporný rám váži asi 8g, a je ľahké na nosenie bez tlaku na tvár.Jedna konzola sa o 4.72 palcový (12 cm) veľkosť, ľahké a pohodlné nosenie.

3、s Mäkké a Hladké Hrany: podporný rám, ktorý umožňuje voľne dýchať v zime, účinne redukuje vonkajšie kontakt znečistenia.Hrana je mäkké a nemá žiadny tlak, a ľahko zmestí.

4、Jednoduché Použitie: podporný rám je jednoduchý na používanie a prevádzku.Metóda je nasledovný: 1. Odtrhnite obojstranné pásky pripojený na podporný rám; 2. Obe strany by sa mali zodpovedať navzájom v dobrej pozícii a byť symetricky pripevnené; 3. Môžete ho a používať ho.

5、Vhodné pre Každého: Pomocou ergonomický dizajn, podľa zlatý trojuholník dizajn tváre, podpory je trojrozmerný krivky, silná priľnavosť a podporu, vhodné pre rôzne tváre.

popis produktu:

1. [Žiadne Hmla™] No Fog™ vytvára pohodlné bariéru.Produkt je možné vyplniť medzeru medzi lícach a nose a vypúšťanie hmle smerom na strane líca, ktoré môžu zabrániť okuliare od zahmlievaniu.

2. [Vhodný pre zimné] materiál, tento produkt je mäkké a priateľské k pokožke, hodí pokožky, a cíti teplé a mäkké v zime.Ostatné bežné produkt materiály sú určené len na leto, studená a ťažké, bolí pokožky a majú vplyv na dýchanie.

3. [Vhodná pre každého] Podľa zlatý trojuholník dizajn tváre, výrobok má troch-dimenzionální krivky, vysoké nasadenie, tesnosť a silnú podporu.Vhodné pre rôzne tváre, môže byť použitý pre mužov, ženy a deti.Produkt je ľahko ovládateľný, aj deti môžu používať ho ľahko.Metóda je nasledovný: 1. Odtrhnite obojstranné pásky pripojený na podporný rám; 2. Dve strany zodpovedajú navzájom v dobrej pozícii a pripevnené symetricky; 3. Môžete ho a používať ho.

4. [Ľahký a Prenosný] držiak je optimalizované a inovovaná konštrukcia je pevnejšia, vzhľad je lepšie, a to je viac, priedušná.Jeden podporný rám váži 8g, a je ľahké na nosenie bez tlaku na tvár.Jedna konzola sa o 4.72 palcový (12 cm) veľkosť, ľahký a kompaktný a pohodlný na prepravu do a z verejných miestach.

5. [Troch-dimenzionální priedušná držiak s mäkké a hladké hrany] podporný rám, ktorý umožňuje voľne dýchať v zime, účinne redukuje vonkajšie kontakt znečistenia.Tento výrobok je starostlivo navrhnutý pre každý detail a dizajn viaceré vetracie otvory robí dýchanie viac hladké.Na okraj výrobku, je mäkké a nemá žiadny tlak, a to sa ľahko zmestí bez obáv zanechania stopy na stenu.

Špecifikácie Produktu:

Názov produktu: Anti-fog nos pásy (podporný rám)

Farba: zelená, biela, šedá, žltá, fialová

Hmotnosť (1 konzola): o 8g

Veľkosť (1 konzola): 4.72 palcový (12 cm)

Materiál: vysoko kvalitná tpr

Jednoduché pokožky: 100% hmla-free, hypoalergénne.

Rozsah použitia: všeobecné účely

balenie zoznam:

5 ks* anti-fog nos pásy (podporný rám)

Štítky: anti fog maska, antifog mask, retro protection mask, japonský nos ochrany maska, ochrana maska fúzy, nos podložky, nos drôt, box na ochranu maska, maska nos podložky, maska medic.

Pôvod CN(Pôvodu)
Typ Veľkoobchod No
Číslo Modelu Bočný Kryt Držiaka
Súbor Typ No

Napíšte svoju recenziu!

5 ks Gumové Proti-Zahmlievaniu Nosa Podložky, Vankúše Pre Úst Tvár Kryt Držiak na Ochranu Pásy Vnútorné Podporný Rám Masky Držiteľ

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty