Vosk Stráže pre CIC sluchadla, digitálne ITE ušného mazu Filtre Zabraňuje ušného mazu Cerumen z Načúvacie prístroje

Novinka

€6.73

Vosk Stráže pre CIC sluchadla, digitálne ITE ušného mazu Filtre Zabraňuje ušného mazu Cerumen z Načúvacie prístroje

POZNÁMKY:Tento Vosk Stráže, ktorý je vhodný iba pre našich CIC sluchadla

1)akceptujeme Alipay,Západ Únie,TT bankovým prevodom.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor Alipay ESCROW.

2)Máme loď na Lgmspojmat.sk je zaoberať sa IBA.Prosím, uistite sa, že vaša adresa v Lgmspojmat.sk je zhodné s dodaciu adresu, ako budete platiť.

Doprava:

1), aby sa dodať váš balík rýchlo a presne,prosím, láskavo nás opustil svoje telefónne číslo, keď sa budete platiť,ocenil!

2)Dovozné clá,dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo doprava chargs.Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

Záruka:

1)Položka záruka:Sme poskytuje obmedzenú záruku kvality 12 mesiacov pre predaných položiek datovania.

2)Ak sa vaše položky sú chybné(nie v dôsledku nesprávneho používania alebo nesprávnej prevádzky).prosím kontaktujte nás v 7days byť popisom vady detail(ak je to vhodné a potrebné,prosím pošlite nám fotky alebo video klipy pre chyby, chybné položky).Budeme mať naši inžinieri analyzovať chyby, a potom povedz, aké opatrenia je potrebné prijať na riešenie problému,ak vady mohli byť riešené na kupujúceho strane kalibrácia časť alebo zmeniť,pošleme na kalibráciu pokyn alebo diely na kupujúcich.ak nie,kupujúci je potrebné post späť svoje chybné položky k nám prostredníctvom svojich miestnych post office letecky na vlastné náklady,budeme opraviť alebo vymeniť položky a potom post, na opravený alebo vymenený položky pre kupujúcich cez post letecky na naše náklady.

Spätná väzba:

1)Sme zaručiť 100% zákazníkom satistaction.Poskytneme rýchlu reakciu na vás správu a e-mail(Zvyčajne s 24 hodín od pondelka do piatku v Číne čase).Ak nechcete dostávať náš odpoveď,prosím, láskavo odoslať vašu správu alebo e-mail.odpovieme vám hneď ako to bude možné.

2)Ak ste spokojný s nákupom a celý náš služby ,váš komentár je veľmi dôležité v našom podniku

úspech.Venujte prosím chvíľu nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu s celkovou Podrobné Predaj Hodnotenie 5.

3)Ak nie ste spokojní so svojím nákupom alebo naše služby, v žiadnom prípade.prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť akýkoľvek problém,chápeme obavy a frustrácie môžete mať,a budeme sa snažiť v našich bes na vyriešenie problémov.

Štítky: vyčistite ucho, ázijské nástroj pre odstránenie ušného mazu, sluchadla, odnímateľný kábel, resound, ipad 3 doske, jasné, počuť, sluchadla vosk, sluchadla vosk stráže, sluchové pomôcky pre z, saringan vzduchový filter.

Položka Druh Ušné Starostlivosť
Číslo Modelu VOSK STRÁŽE
veľkosť CIC
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál ABS

Napíšte svoju recenziu!

Vosk Stráže pre CIC sluchadla, digitálne ITE ušného mazu Filtre Zabraňuje ušného mazu Cerumen z Načúvacie prístroje

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty