Ajax 925 Sterling Silver Nastaviteľné Ďatelina Kúzlo Náramok Reťazca Pre Ženy Darček Šperky

Novinka

€12.92

PREČO SI VYBRAŤ NÁS

O NÁS Shanwei Ajax Šperky Factory je elitnej podnik Shanwei Šperky Assocition,ktorá sa špecializuje na zlato a striebro prírodný drahokam jemné šperky.Máme gemminesin Brazília,Vlastní značiek,MBH značka pre veľkoobchod,MEDBO a SGARIT pre maloobchodný predaj.Naše výrobné 3000 metrov štvorcových a nachádza sa v Shanwei,ktorý vie, ako Svet Šperky Mesta.Sme OEM, aby úplne šperky z Európy,Amercian,Japonsko,Saudskej arábie a ďalších krajinách viac ako 13 rokov.Náš senior designer,world-class workship tím a exkluzívny high-tech strieborné šperky proti oxidácii technológie vedie šperky priemyslu.

NAŠE VÝHODY

1. Sme špecializovaná na zlato, striebro prírodný drahokam jemné šperky,OEM, aby úplne šperky Európy,Ameriky,Japonska,v Saudskej arábii a iných krajín za 13years. 2. High-tech vyryté na klenot pre značku drahokam šperky. 3. 8-13 Rokov int ' l značka šperkov, takže skúsenosti seniorom. 4. 100% zárukou našej kvality,podporu akejkoľvek tretej strany inšpekcie. 5. Exkluzívny high-tech strieborné šperky, antioxidant technológie.

FAQ

1.Výrobné alebo obchodné spoločnosti?Sme priamym výrobcom,náš výrobný závod sa nachádza v Haifeng Shanwei Číne,ktoré vedia, ako svet šperky mesta. 2.Aké sú výhody vaše továreň ? 1) Sme profesionálny make prírodný drahokam šperky značky nad 13years,môžeme urobiť medzinárodnú značku úroveň spracovania. 2)Máme vlastnú drahokam bane,používajte len vysoko kvalitné drahokam, aby šperky,a budeme mať absolútnu výhodu v cene za rovnakú kvalitu šperky,čo je dôvod, prečo môžeme spolupracovať so značkou šperkov veľkoobchodníci v mnohých krajinách pre viac ako 13 rokov. 3)Máme eclusive technológie engrave všetky modely na ang jemné gem. 4)Naše exkluzívne high-tech strieborné šperky, anti-oxidačné technológie šperky priemyslu. 3.Aké je vaše postavenie na trhu?Sme umiestnený ako 100% 925 Sterling Silver šperky. 4.Zásielka čas pre ODW/OEM objednávky? 1)Striebra, drahých kameňov, šperkov--MOQ100pcs,zákazníkov poskytovať vzorky alebo dizajn, fotografie,potom potvrdiť všetko,plesne:7 dní.poradie:1000pcs o 30 dní. 2)Zlato drahokam šperky-MIN 100ks,zákazníkov poskytovať vzorky alebo dizajn, fotografie,potom potvrdiť všetko,plesne:7 dní.poradie:1000pcs o 30 dní. 5.Všetky výrobky na Lgmspojmat.sk obchod mať aktuálne skladom?Áno,online veľkoobchod so ceny sú všetky k dispozícii na sklade,nové modely sú prichádza každý mesiac. 6.Ponúkajú drop shipping pre agenta aj 1 ks objednávky?Áno,môžete byť našim zástupcom unconditionnally,použite náš fotografie a predávať naše produkty,ponúkame globálny pokles lodnej dopravy aj pre 1pc objednávky.

Štítky: gremio, barcelona fc, xxxtentacion, feyenoord tričko, barcelona tričko, madrid, tričko t, liverpool, tottenham, flamengo.

Náramky Typ Reťaz & Odkaz Náramky
Číslo Certifikátu 000000
Farba biela
Kovové Pečiatky 925, Libra
Festival Darček k narodeninám/Deň matiek Darček/Valentine ' s
Pohlavie Ženy
Strane Kameňa Iné Umelé materiál
Materiál 925 sterling silver
Položka Druh Náramky
Štýl Roztomilý/Romantický
Príležitosti strana, Zoznamka, Svadba, Angažovanosť, strana
Tvar\vzor RASTLINA
Hlavný Kameň Žiadne
Typ Certifikátu GDTC
Pôvod CN(Pôvodu), GuangDong, Čína
Jemné alebo Módne Jemné
Vlastné Podpora Veľkoobchod a Vlastné
Priemer Nastaviteľné
Kovy Typ striebro
Názov Dámske Prívesky
Dĺžka 16CM.17CM.18CM.19CM.20CM.21CM
Číslo Modelu PE00014

Napíšte svoju recenziu!

Ajax 925 Sterling Silver Nastaviteľné Ďatelina Kúzlo Náramok Reťazca Pre Ženy Darček Šperky

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty