25 CM Mikrovlákna, Kuchynské Utierky Savé handry Non-stick Olej na Umývanie Kuchyne Rag Domácnosti Riadu, Čistenie, Utieranie Nástroje

Novinka

€0.13

Špecifikácie

Veľkosť:25*25CM

Materiál: Mikrovlákna

Výhody:

1, obojstranná farba, koralové velvet materiálu, mäkké a pohodlné, č vyblednutiu a žiadne žmolky, mokré a suché môžu byť použité, rýchlo odstrániť škvrny.

2, absorpcia vody je veľmi silný, viac farieb, môže byť vybratý, odstráňte škvrny a čistý, bez zanechania stôp.

POZNÁMKA:

1.Z dôvodu chyba merania ,prosím, prijmite 1-2cm rozdiel , A položku farba zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne odlišné na monitore počítača, pretože monitory nie sú kalibrované rovnaké .

2.Po obdržaní produktu, ak produkt nie je poškodený alebo výrobok je iný, prosím zanechať správu predávajúcemu, sa budeme zaoberať náhrady, akonáhle je to možné, a náhrady proces bude viac nepríjemné po odchode negatívne hodnotenie.

Spätná väzba:

1.Ak ste sa uspokojí s naše služby a produkty, Dúfam, že nám môže dať 5 hviezd pozitívnu spätnú väzbu.Vaša podpora znamená veľa pre nás.

2.Ak máte problém, alebo otázku, kontaktujte nás, Prosím, pred odchodom je neutrálne alebo negtive spätnú väzbu.Pomôžeme vám ho vyriešiť, a aby ste spokojný o tom.

3.Dáme vám odpoveď do 24 hodín, Ak sa nechcete dostať odpoveď v priebehu tohto času, prosím, láskavo odoslať nich.

Shippment:

1) DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2) Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3) My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4) obrázky zobrazené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5) SLUŽBA TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6) Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7) v Dôsledku zásob stav a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Štítky: uterák teplejšie, kuchynské handry, mikrovlákna na čistenie parou, hlboké, textílie, čistenie, mikrovlákno sukne, handričkou mikrovláknovú handričku, bambusové kuchynské utierky, handričkou kuchyňa, kia čistiace utierky, veľké vlákna tkaniny.

Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu ZT0010
Materiál Netkanej Textílie
Výroba čistiace pad
Použitie KUCHYŇA
Funkcia Eco-Priateľský

Napíšte svoju recenziu!

25 CM Mikrovlákna, Kuchynské Utierky Savé handry Non-stick Olej na Umývanie Kuchyne Rag Domácnosti Riadu, Čistenie, Utieranie Nástroje

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty