Módne Šperky, Starožitný Sivá Pletená Kožený Náramok Ženy Muži z Nehrdzavejúcej Ocele Spona Vintage Unisex potítka PD0461

Novinka

€1.71

Položky Stav: 100% Zbrusu Nový Materiál: Nerezová Oceľ / Koža Magnetická Spona Farba : Čierny / Zlatý Náramok, Farba : Antique Šedá Množstvo: 1pcs Šírka: 6 mm ?Teplé Tipy: Vďaka za vašu návštevu,pretože fotografie a monitor dôvod,skutočná farba sa môže vyzerať trochu inak, prosím pochopiť.Ručné meranie nie vylučujú možnosť chyby,uvedené parametre sú len pre referenčné účely,špecifické a v druhu prednosť.Predaj Režime: akceptujeme Maloobchod , Veľkoobchod a Dropshipping.Náramok Veľkosť Návrh: Nosenia, dĺžka 165mm - vhodný na zápästie obvod 150-160mm Sebe dĺžka 175 - vhodný na zápästie obvod 160-170 mm Sebe dĺžka 185mm - vhodný na zápästie obvod 170-180 mm Sebe dĺžka 195mm - vhodný na zápästie obvod 180-190 mm Sebe dĺžka 205mm - vhodný na zápästie obvod 190-200 mm Nákup Pripomienka: Milí Kupujúci.Pred nákupom produktu sa, prosím, starostlivo merať vhodnej veľkosti.

Vybrať správnu veľkosť produktu.Ďakujeme za pochopenie.

Ako si vybrať náramok dĺžka? 1. Nájsť niť, alebo lano 2. Nechať lano v širšom okolí zápästie 3. Mark lano na najviac široký zápästia 4. Measre od začiatku do označiť pravítko upozornenie: tieto náramok merania údajov je pre referenčné účely.Prosím, vyberte náramok dĺžka podľa vášho zápästia merania údajov a nosenie preferencie.

1) Drop shipping: Ponúkame drop shipping služby,poslať do vášho clien je adresa bez nášho obchodu informácie.Effcient a bezpečné. 2) Prepravné náklady: Ponúkame všetky druhy dopravy methids, ako post air mail,Aramex,DHL,Fedex,EMS a tak ďalej, závisí od destinácie a objednané množstvo.Ak chcete zadať spôsob dopravy.prosím, zaplatiť náklady na dopravu.

Štítky: xr iphone prípade tiene.

Štýl TRENDY, Punk, Rock, Klasické, TRENDY, Romantické, V pohode, Hip-hop
Jemné alebo Módne Móda
Pohlavie Unisex
Pôvod CN(Pôvodu)
Šírka 6mm
Podpora Dropshipping Veľkoobchod Maloobchod
Názov Značky DEŇ, DEŇ ZÁBAVY
Spona Typ Jar-krúžok-spony
Kovy Typ Z Nehrdzavejúcej Ocele
Funkcia Kúzlo Náramky
Tvar\vzor Geometrické
Kompatibilita Muži pletená náramok
Položka Druh Náramky
Číslo Modelu Kožený náramok PD0461
Nosenie Dĺžka 165mm/175/185mm/195mm/205mm
Náramky Typ Kúzlo Náramky
Reťazec Typu Lano, Reťaz
Náramok Farba Starožitný Sivá
Príležitosti strana, Svadba, Narodeniny, Výročie, Darček, Denne
Materiál Kožené
Nastavenie Typu Žiadne
Magnetická Spona Farba Black / Gold

Napíšte svoju recenziu!

Módne Šperky, Starožitný Sivá Pletená Kožený Náramok Ženy Muži z Nehrdzavejúcej Ocele Spona Vintage Unisex potítka PD0461

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty