Digitálny Budík S LED Svetla na Pozadí Nočné Svetlo Nabíjateľná Roztomilý Králik Časovač Magnetické Nástenné Hodiny, Dekorácie

Novinka

€10.33

Popis:

Funkcie:

1.Ráno, 10 minút pred budíka zvuky, svetlo, pomaly sa rozsvieti, nechať sa prebudíte, prirodzene, plus budík, môžete si na čas.

2.Môžete nastaviť, mäkkého svetla oneskorenia automatického vypnutia po 30 minút alebo 60 minút.Keď zaspíte, svetlo sa automaticky vypne.

3.Keď budík zvoní, klepnite na pracovnú plochu, stlačte ktorékoĺvek tlačidlo alebo shake budík, budík bude pauza, krúžok opäť po 5 minút, môžete krúžok dvakrát, a to tak, že vám nebude neskoro.

4.Tiež priniesť pripomienky, aby sa zabránilo zábudlivosť, nechajte jedlo byť umiestnené v mikrovlnnej rúre na niekoľko dní alebo zabudol vypnúť oheň.

5.Svetlo dýchania lampa je ako dych, to sa rozsvieti na chvíľu, nie len môžete sa prebudiť ľahko uprostred noci, nebude vám dostanú do problémov, pretože nie je žiadne svetlo a alarm nebude mať vplyv na spánok a šetrenie energie.

6.S silné magnetické, ktoré môžu byť pripojené na chladničku, alebo iných železa časti, môžete tiež umiestniť plochy pre jednoduché načasovanie a prezeranie.

7.Zvuk displej zobrazenie času, automatický šetrič obrazovky môže byť prepínané pomocou hlasového ovládania alebo pretrepaním.Keď zvuk je zistená, sa displej rozsvieti a na displeji sa automaticky vypne po 15 sekúnd osvetlenie.

Špecifikácie:

Popis:

Miniatúrne roztomilý, vhodné pre príbuzných a priateľov.

Miesto použitie: Obývacia izba, vstupná hala, pracovňa, spálňa, atď.

Špecifikácie:

Materiál:ABS,silikónové,elektronických komponentov

Farba:Zelená,modrá,ružová

vzor: roztomilý králik

Package Zahrnuté:

Package Zahrnuté:

1 * Budík

1 * Nabíjanie line

1 * Pokyny

Poznámky:

Poznámka:

1. Prosím, nechajte mierne chyba kvôli ručné meranie.Vďaka za vaše porozumenie.

2. Monitory nie sú kalibrované rovnaké položky farby zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne odlišný od skutočného objektu.Vezmite prosím na ten skutočný ako štandard. "

Štítky: steny stôl dekor, časovač, led hodiny nástenné 7, digitálne hodiny na stenu garáže, postupné východom slnka budík, kawaii, clock head, mramor nástenná maľba, digitálne nástenné hodiny 3d led, alarm systému domácej.

Je To Inteligentné Zariadenie No
Pôvod CN(Pôvodu)
Štýl Moderné
Typ Displeja Digitálne
Materiál Plastové
Formulár Jednu Tvár
Tvar kruhový
Motivity Typ Digitálne
Screen Type LED
Druh Budíky
Funkcia S Podsvietením

Napíšte svoju recenziu!

Digitálny Budík S LED Svetla na Pozadí Nočné Svetlo Nabíjateľná Roztomilý Králik Časovač Magnetické Nástenné Hodiny, Dekorácie

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty