Kancelársky Stôl Spriadanie Hornej Tornádo Spriadanie Topy Vietor Gyro Vietor Fúkať Zase Ploche Gyro Dekompresný Vzduchu Aerodynamický Gyroskop

Novinka

€4.60

【Prenosné] vyzýva

Hračka topy, že spin pre batoľatá má mini veľkosť a ľahký, je vhodné, aby ste nosiť kedykoľvek a kdekoľvek,Stačí používať vaše ústa vyhodiť,to môže magicky zase.

【Zaujímavé dekorácie] vyzýva

Spinning top tiež pozrieť skvelé, skvelý doplnok do každej miestnosti dekor.Vietor fúka, a farby boli brilantné, na gyro whirled,Aj to je dekomprimovať stôl hračka pre dospelých a deti.

【Zmierňuje Stres] Vyzýva

Spinning Top Hračka je skvelý spôsob, ako zmierniť stres, spin hore na svoj stôl a sledovať svoje starosti, rozplynie.Naše magnetické platformu poďme top spin v mieste, bez rušivých ostatných.úzkosť a ukončiť svoje zlé návyky, nech ste kdekoľvek.

【Použiť príležitosti] vyzýva Na spriadanie hornej vhodná pre deti, teenagerov, dospelých, dievčat a chlapcov,ženy a mužov.Môžete točí sa ako samostatná jednotka, alebo zásobník ich spoločne, aby sa to viac pôsobivé, hrať sa s ním doma, v kancelárii, na výlet, na rovine, pre zábavu, alebo zabiť nudu.

【Otáčania výkon] vyzýva Tornádo, Topy točiť veľmi hladko a ticho.môžete získať hypnotized tým, ako sa striedanie.Točiť, na akýkoľvek hladký povrch alebo použite náš zahrnuté magnetized platformu .

Štítky: zotrvačníka nástroj, fidget, lano prepojil, gyroscop, loptu spinner, spiner, fidget hračka, carbon fiber spinner, dieťa masáž, Gyro.

Materiál Kov
Pôvod CN(Pôvodu)
Odporúčame Veku 7-12y, 12+y

Napíšte svoju recenziu!

Kancelársky Stôl Spriadanie Hornej Tornádo Spriadanie Topy Vietor Gyro Vietor Fúkať Zase Ploche Gyro Dekompresný Vzduchu Aerodynamický Gyroskop

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty