Nové Gitarové Displej 45 Stupňov Rotácie Automaticky Zablokoval Prenosné Gitara Háčik Držiak Drumbľa Electric Bass Gitara Husle Vešiak

Novinka

€5.42

Gitara Displej 45 Stupňové Automatické zamknutie Rotácie Čierne Prenosné Gitara Ramienko Háčika Držiak pre Drumbľa

Popis:

S jednoduchou štruktúrou a jemné spracovanie, gitara záves je jednoduchý na inštaláciu, poskytuje dvojitú ochranu pre vašu gitaru.

Naše gitary vešiak je bezpečný, robustný, pohodlné a úsporné, pretože automatické blokovanie dizajn, ktorý je základné príslušenstvo pre milovníkov gitara.

Gitara vešiak je vyrobený zo zliatiny zinku a plastových materiálov.To môže byť pootočené o 45 stupňov, aby sa chrániť, je v slote karty automaticky otáča dovnútra 90 stupňov pod vplyvom gravitácie.

Dĺžka gitary záves je 16.7 cm, šírka je 9.9 cm a výška 9 cm.

Je ideálny pre zobrazovanie akustické/ elektrický/ basové gitary, huslí, a iné sláčikové nástroje, a umožňuje montáž na sadrokartón, omietku, drevo, cement blok, atď.

Názov Položky: Gitara Vešiak

Materiál: Plast,Zliatiny Zinku

Veľkosť Detaily:

16.7 cm x 9,9 cm x 9 cm/6.57" x 3.9" x 3.54" (Cca.)

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné a displeja nastavenie rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Balenie Obsahuje:

1 x Gitara Vešiak

Štítky: gitara vybrať skladovanie, gitara kartu, čokoláda gitara, pre drumbľa, akord drumbľa, 45 stupňa horáka, guitar shirt, gitara držiak na stenu dreva, 45 stupeň yatch, 45 ° oblúk.

Hmotnosť 200g
Konektor Typu Žiadne
Číslo Modelu 23014434
Druh STOJAN
Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

Nové Gitarové Displej 45 Stupňov Rotácie Automaticky Zablokoval Prenosné Gitara Háčik Držiak Drumbľa Electric Bass Gitara Husle Vešiak

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty