Automatické Rybárske Pól Riešiť Rybársky Prút Zeme Mount Rack Stojan, Skladací Antikoróznych Vysoká Pevnosť Jar Rýb Udicou Držiak

Novinka

€9.25

Automatické Rybárske PoleTackle Rybársky Prút Zeme Mount Rack Stojan, Skladací Anti-RustHigh Silu Jar Rýb Udicou Držiak

Funkcie:

1. Skladacie automatické rybárske zdvíhacia konzola je vyrobená z vysoko kvalitnej nerezovej ocele materiál s vlastnosťami silné, anti-hrdza, pevný a trvanlivý na dlhý čas nepoužívate.

2. Používa sa pre vytiahnutie rod automaticky, keď sa ryby rastú na háčiky.

3. Uzemňovací kolík vloží do zeme pre upevnenie rybársky prút.

4. Vysoko kvalitné jar je odrazu signálu.

5. Ložisko typ spúšť spojenie je prijaté, ktoré sú veľmi citlivé.Na preklápaním mechanizmus je uzamknutý a spustí okamžite chytiť všetky veľké a malé ryby.

6. Klasický model: 3 stupne citlivosti môže byť upravená: prvý stupeň, vhodné na rybolov väčšie ako 2 kg; druhý stupeň, vhodné na rybolov väčšie ako 0,25-2 kg; tretí stupeň, vhodné na rybolov menší ako 0,25 kg.

7. Upgrade model: Nie prevodovky, úpravy, ultra-vysoká citlivosť spúšť, veľké a malé ryby zabiť.Skladacia, o 32 cm dlhé po skladanie, malé rozmery, ľahko sa prenáša.

Špecifikácie:

Materiál:Nehrdzavejúca Oceľ

Veľkosť:Znázornený na obrázku

Hmotnosť:Klasické 484g,upgrade 368g

Číslo Modelu:Rybársky Prút Držiak Na Stojan

Package Zahrnuté:

1x automatické rybárske zdvíhacie držiak

Štítky: ryby prút, automatické ryby prút, feeder ryby, držiak na prút, rod, veľké ryby prút, feeder prút, carbon fiber ryby prút, carp rod rýb, kaprovité ryby.

Druh Tyč Držiak
veľkosť Classic 484g, upgrade 368g
Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele
Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

Automatické Rybárske Pól Riešiť Rybársky Prút Zeme Mount Rack Stojan, Skladací Antikoróznych Vysoká Pevnosť Jar Rýb Udicou Držiak

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty