2Pc Parochňu Stojan, Držiak, Cestovné Príčesky Nástroj Zobrazenia Stabilné Skladacie Parochňu Vlasov

Novinka

€1.67

Popis:

Visí parochňu záves je navrhnuté a vyrobené z extra hrubé plastového materiálu na vybudovanie silných a špeciálny stojan na parochňu parochne.Žiadne ľahké rozbitie.

Parochňa držiteľ pomáha ušetriť viac počítadlo priestor v porovnaní s inými parochňu stojí a udržať spodnej časti vášho parochne prachu zadarmo.Parochňa záves je jednoduchá montáž a rozoberať, ktoré sú skvelé ako skladacie cestovné visí parochňu stojí váš kufor.

Pretože visí dizajn, náš parochňu držiak sa hodí dlhé a krátke parochne.Už nemáte na výber krátka parochňa stojan pre vaše krátke parochne, alebo vysoká parochňa stojan pre svoje dlhé parochne.Nákladovo efektívne parochňu držiaky pre ženy a pre svoju parochňu zbierky.

V porovnaní s riadnym visí parochňu stojan na parochňu vešiak šetrí viac počítadlo priestor.A to môže byť aj čalúnené parochňu, aby držiteľ uložiť viac priestoru vo vašom šatníku, závesné police a poličky.

Parochňa držiteľ pomáha robiť veľa dobrých vyschnúť vaše parochne rýchlo, aby sa vaše parochne v dobrej kondícii a prachu zadarmo, uložiť vaše ďalšie miestnosti, priestoru a dokonca aj držte si klobúky, čiapky a šatky.

Špecifikácia:

Materiál: Plast

Farba: Čierna

Veľkosť: 26x40x1cm/10.24x15.75x0.39inch

Balenie Obsahuje:

2 Kusy Parochne Držiteľov

Poznámka:

Prosím, nechajte mierne rozdiel vzhľadom na manua l merania.

Farby sa môžu mierne líšiť od rôznych monitor.Vďaka!

Štítky: yzf brzdy adaptér.

Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

2Pc Parochňu Stojan, Držiak, Cestovné Príčesky Nástroj Zobrazenia Stabilné Skladacie Parochňu Vlasov

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty