Roztomilý Kreslený Námestie Izolované Obed Box 304 Nerezovej Ocele Lunch Box Deti Študent Lunch Box Potravín Kontajner Skladovanie Ovocia Prípade

Novinka

€2.10

Popis

1.IDEÁLNY BENTO desiatu PRE VÁŠ ZDRAVÝ STRAVOVANIE: Náš opakovane bento boxy pre dospelých a deti sú jednoduché na použitie, umyť a uložiť.S našimi bento lunch box, môžete sledovať, čo jete, keď si nie je doma, zatiaľ čo dávať pozor na svoje peňaženky.

2.PREMIUM KVALITA!Vyrobené z prvotriednej potravinársky materiálov, to je najlepší dospelých bento boxy kontajner na balenie zdravé potraviny ísť.Jedlo skladovacie nádoby môžu byť ľahko otvoriť pomocou pohodlné klapky viečok

3.PRENOSNÝ, ĽAHKÝ, ĽAHKO PRENOSNÝ

4. obed kontajneri môžu byť uzavretý a pevne, obed box vzduchotesné a nepriepustných veko nebude úniku vody, takže môžete nosiť potraviny bezpečne.

5.QUICK & EASY OBED Pripraviť,Pripraviť jedlo a občerstvenie noc pred, alebo za celý týždeň, a bezpečne skladovať v chladničke, kým nebudete pripravení na balenie alebo jesť.

6.Užite si každé jedlo všade,Tieto kontajnery sú vyrobené na podporu každý druhy potravín alebo jedlo môžete nájsť.Užite si polievky, šaláty, sandwich, mäso, ovocie, zelenina, cestoviny, kuracie mäso, hovädzie mäso, miešaná strava, raňajky, obed, večera doma, v škole, v práci, na večierkoch, v telocvični, v parku, mimo, keď kemp alebo pešia turistika a cestovanie.

Funkcie

-Farba: Modrá, ružová, žltá-zelená

-Materiál: Plast, nerez

-Veľkosť:18.5*13*7 CM

Balenie zoznam

1*PC

Štítky: box obed, tiffin potravín kontajnerov, skladovanie potravín, jedlo vybrať, stainless steel lunchbox child, riadu pre deti, tovar skladovanie potravín, 10a 250v napájací kábel, elektrické potravín teplejšie, jedlo preps kontajnerov.

Funkcia Eco-Priateľský, S Tašky, Nepresakuje, Tepelná Izolácia
Názov Značky ISINLIVE
Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele
Tvar Rectangle
Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

Roztomilý Kreslený Námestie Izolované Obed Box 304 Nerezovej Ocele Lunch Box Deti Študent Lunch Box Potravín Kontajner Skladovanie Ovocia Prípade

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty