Bezdrôtový Skok Laná Elektronické Digitálne Preskočte Na Lano Spotrebu Kalórií Profesionálny Fitness Posilňovacie Cvičenie Jumping Lano

Novinka

€8.31

1. Ušetrite priestor, švihadlo bez lana.Bezdrôtové skákanie nie je zaberajú miesto, tak môžete skákať a skákať a skákať, bez toho zamotané v lana.

2. Vaša cvičenia viac pohodlné a zaujímavé je To nastaviteľné môže.Šedá klipy na konci rukoväte, ktoré držia lano v

3. Moderný dizajn s veľkým LCD displej - Navrhnutý s Odpočítavanie, Počítadlo Kalórií, a Skákanie Počítadlo.Je to presné a ľahko obnoviť.Pomôže spaľovať tuk, schudol, krása tela a udržať zdravé.

4. Prenosný a kompaktný.Môžete si ju hodiť dole v telocvični tašky, cestovné tašky a vziať kamkoľvek pôjdete.Materiál: Rukoväť: ABS TPE, Lano: PVC, anti-slip mäkkého silikónu.

5. Ľahký a Vhodný pre dospelých, deti, študentov a žiakov, bez vekového obmedzenia.Zvýšenie detí rast a zlepšovať ich inteligencie.

Špecifikácia:

Názov produktu:Počítanie preskakovanie lana

Produkt materiál: ABS+TPE+PVC

Farba: čierna/modrá/ružová

Rukoväť Veľkosť: 18x3cm

Package vrátane:

1 Nastavte x švihadlo

Štítky: bezdrôtové skákanie cez švihadlo, kábel, elastické švihadlo, 55 cm gym ball, vrkoč lano, švihadlo s protiprúdom, lana preskočte, LANO, preskakovanie lana ťažké, ťažká váha preskakovanie lana.

Názov Značky isfriday
Materiál Gumené
Funkcia Komplexné Fitness Cvičenie
Oddelenie Meno Unisex
Pôvod CN(Pôvodu)
Druh Jedného Lana Preskočte

Napíšte svoju recenziu!

Bezdrôtový Skok Laná Elektronické Digitálne Preskočte Na Lano Spotrebu Kalórií Profesionálny Fitness Posilňovacie Cvičenie Jumping Lano

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty