GM7-2Big kolo hlavy farby zodpovedajúce bean topánky, doplnky univerzálne elegantné mäkké dievča jedného obuvi ženy 2020 nové topánky mäkké jediným

Novinka

€36.16

Taizhou Jinchao Topánky Co., Ltd

, stabilný,, 。

Pár, normálne môže byť rovnaký deň doručenia, vitajte.

Úprimné nábor: domáce platformy business kvalitné podnikania, parciel č nedostatok tovaru

Živé vysielanie na platforme

Hmotnosť kúpiť alebo upraviť hovor 18906592923

Vysvetliť

1. Všetky platformy našej spoločnosti, prosím, kontaktujte zákaznícky servis aplikácie prvý, a potom požiadať o dátový balíček a obrázky a iné súvisiace dokumenty.Sľubujeme, nebude účtovať žiadne poplatky.

2. Dodacia lehota: ak je platba pred 16:00, môže byť tovar dodaný spravidla v ten istý deň.Po 16:00, platba by mala byť podaná v ten istý deň.Ak tovar nemôže byť zaslané na druhý deň (čas je uvedený na kontrolu tovaru, ak sa chcete vyhnúť problémom)

O farebný rozdiel z dôvodu osobných zobrazenie svetla a tieňa kontrast displeja rozdiely, obrázkov a objektov môžu mať mierne farebné odlišnosti.

Ako pre vôňou, vyrábame ho podľa seba.Nie je interval medzi obuv.Tam bude mierny zápach lepidla a kože.Ak ste ju vetranom mieste na chvíľu, vôňa lepidlo sa rozptýli (táto situácia nie je kvalitný problém, buďte, prosím, opatrní, ak ste starostlivosti)

Ako pre vôňou, tam budú nejaké lepidlo pach na topánky len dodaný z výroby, ktorá nemá nič spoločné s kvalitou.Vôňa lepidlo zmizne na vetranie miesto.

Ak máte akékoľvek otázky o topánky predávané po predaji, budete potrebovať čas, aby kontaktujte náš služby zákazníkom vysvetliť situáciu.Sme zodpovední za to.

Prosím, pozrite sa na prijímanie informácií z Zhongtong express štandardne.Ak budete potrebovať ďalšie expresného doručenia, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis (malé tovar možno zaslať do express, veľké tovar môže byť zaslaný na logistiku alebo doprava stanica). 30 párov alebo viac môžu byť zaslané na lodnej stanici, zasielateľ je relatívne lacné, a box tovaru je o 30-50 yuan).Nevýhodou je, že čas príchodu je pomerne dlhá a je schopná sledovať logistické informácie v reálnom čase.Keď tovar príde, mali by sme vyzdvihnúť tovar podľa seba.Najprv sme, aby jeden bod dodania, a potom distribuovať tovar podľa zoznamu.Po vyplnení logistiky jediný bod dodania, je normálne, že nie je logistika informácie, Budeme vás informovať požiadať o vrátenie peňazí v prípade zlého kódu, farby, nedostatok alebo nedostatok tovaru

Spoločnosť je zodpovedný za všetky náklady na kvalitu prestávku, degumming, poškodenie, vážne farebný rozdiel a vážne škvrna

--------Malý závit, malá škvrna, mikro farba rozdiel a mikro lepidlo vôňu, nie sú problémy s kvalitou.

Štítky: xs pánske letné oblečenie.

is_handmade Áno
Názov Značky NoEnName_Null
Stielka Materiál Lepené Kože
Uzavretie Typ Krajky-up
Výpis rok a sezóna (výpis čas) V lete roku 2020
Funkcia Priedušná
Obkladový Materiál Pravá Koža
Prst Tvar Guľaté hlavy
Výška hornej MID
Štýl Príležitostné
Príležitosti Príležitostné
Pôvod JE(Pôvodu)
Boot Typ Základné
Fit Hodí verný veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
Suitable season Jar
Materiál Podrážka Pravá Koža
Boot Výška ČLENOK
Byty Druh Lodné Topánky
Tvar Päty ploché-podpätky
Módny Prvok Šitie
Sezóna Leto
Hriadeľ Materiál flock
platné Športy Univerzálny
Vzor Typ Tlač
najrýchlejšie dodacie lehoty 1
Výška Podpätku Nízka (1 cm-3 cm)
Vrchný Materiál flock

Napíšte svoju recenziu!

GM7-2Big kolo hlavy farby zodpovedajúce bean topánky, doplnky univerzálne elegantné mäkké dievča jedného obuvi ženy 2020 nové topánky mäkké jediným

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty