Mobilný Telefón Klietky Box Prenosný Kontajner Darček Zamknúť Bezpečné Smartphone Domov Stôl Office Gadget Kvality Pre Strany Detí

Novinka

€10.46

Popis:

1. Mobilný telefón vypnutý.Tento román dar je ideálny darček pre telefón fanúšikov vo vašom živote.Vaše dieťa alebo partner môže tiež prepnúť telefón v self-izolácia, ak vám chýba motivácia pri práci doma.

2. Ovládanie školu pre deti čas.Tento druh mobile poľa môže byť nový spôsob, ako kontrolovať čase, keď sa dieťa trávi na elektronické zariadenie, a na uzamknutie telefónu, kým všetky domáce úlohy, alebo domáce práce sú ukončené.

3. Miesto 5 mobilných telefónov.Román mobilný telefón box je asi 15*13*23 cm/5.91*5.12*9.06 cm dlhé, ktoré môžu zabezpečiť,, že keď sa celá rodina potrebuje zariadenia pre detoxikáciu, je tam dostatok miesta pre 5 mobilných telefónov.

4. Bezpečnosť a nepreniknuteľný dizajn.Rámček je špeciálne navrhnutý tak, aby sa zabezpečilo, že telefón nie je možné brať v uzamknutom stave, a pretože sa o bezpečné blokovací mechanizmus, nikto môžete zadať uzamknutom stave.

5. Časovač dizajn.Krok 1: Pred každým použitím, vypnite časovač gombík v smere otáčania hodinových ručičiek celý kruh, od 0 do časovač, ukazovateľ je zarovnaný s nulovou symbol.Krok 2: zapnutie časovača gombíka proti smeru hodinových ručičiek na minútu (číslo), ktoré chcete na prsteň.Ak sa tieto dva kroky nie je možné vykonať, časovač nebude krúžok.Najvhodnejšie pre kuchyňa, domáce, kancelárske použitie, vhodné pre všetky telo.

Špecifikácia:

Názov: Mobilný Telefón Box

Farba: strieborná

Materiál: ABS, PP, plastov, železa

Veľkosť: cca 15*13*23 cm/5.91*5.12*9.06 palec

Funkcie: prenosné, jednoduché použitie, úložná polička, inovatívny dizajn, časovač

Balenie Zoznam:

1*Mobilný Telefón Box

1*Zámok

1*Tlačidlo (Nie Vrátane Mobilného Telefónu)

Štítky: zte gadgets, box zámok, dlaždice gadgets, royal party box, sprcha časovač, zámok časovač, box s časovač, j8 mini telefón, telefón väzenia, miestny časovača.

Dizajn Obyčajný
Kompatibilné Značky APPLE
Pôvod CN(Pôvodu)
Funkcie Mobilný telefón úložný box časovač mobilný telefón klietky

Napíšte svoju recenziu!

Mobilný Telefón Klietky Box Prenosný Kontajner Darček Zamknúť Bezpečné Smartphone Domov Stôl Office Gadget Kvality Pre Strany Detí

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty