Severnej európy Rybí Chvost Snack Tanier Ovocia Tanier Dezert Malé Ryby v Tvare Ovocia Malé dosky platos Kuchynské potreby

Novinka

€1.48

malé ryby tvarované ovocný tanier olovrant malé dosky

hmotnosť: 0.038 kg

balenie: taška funkcie opp

Veľkosť produktu: 18.5 * 13 * 3 cm

Produkt materiál: PP plastu

Poznámka: tepelný odpor je menší ako 60 stupňov, horúce jedlá nemožno načítať, len pochutiny a ovocie môže byť naložené.

Funkcie:

Osobitný štýl: Na fishtail antény je navrhnutý s osobitný štýl.To má tri druhy farieb, ktoré sú jasné a krásne.

Hladký povrch: povrchu misky je hladký a spodnej časti je zvýšený.To môže držať všetky druhy ovocie, sušené ovocie, sladkosti, atď.Elegantný non-burr shell má veľký dotyk a nebude bolieť ruky.Ideálne pre zdieľanie orechy alebo občerstvenie na svoju rodinu nápoje strany.

Potravinársky materiál: Bezpečnosť potravín-kvalitné plastové ochranu životného prostredia PP materiál, bezpečný a môže sa použiť opakovane, malé a ľahké.Ideálne pre uvedenie dezert na tribúny, keď majú narodeniny alebo svadobné party.

Nádherné prevedenie: Single-vrstvený ovocný tanier, nádherné prevedenie, pevné a spoľahlivé produkty, veľké základne priestor a dobrú stabilitu.

Široko používaný:Skvelé pre rodinu, domácnosť, zhromaždenia, stanovanie, piknik, cestovanie ešte viac.Najlepšie darčeky pre dom otepľovanie, hostesky darčeky, deň matiek, Vianočných sviatkov a viac!

Štítky: veľký denný box, kreatívne ryby tvarované jedál, ruský hračka, arabské hračka, plastové dosky stojan, jedlo, akvárium krevety, misa svorka, muži snack box, kawaii doska.

Materiál Plastové
Tvar Námestie
Doska Typ Ovocie Dosky

Napíšte svoju recenziu!

Severnej európy Rybí Chvost Snack Tanier Ovocia Tanier Dezert Malé Ryby v Tvare Ovocia Malé dosky platos Kuchynské potreby

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty