Wansview K2 Mimi Bezpečnostného Dohľadu Kamery Vnútorné WiFi Bezdrôtové IP Kamery 2,5 mm Objektív Baby Monitor obojsmerné Audio Nočné Videnie

Novinka

€23.55

120°-Širšiu Víziu

120 stupňov objektívom, ktorý pokrýva viac miesta s menším počtom kamier, takže budete môcť vidieť väčšie prezerať a sledovať vaše v noci domov.Môžete ho používať na dieťa, pestúnka, starší, pet, home monitor, si nikdy ujsť okamih, čo si starostlivosť.Jednoducho stiahnuť zadarmo wansview aplikácie pre váš telefón, iPad, alebo vidieť cez PC softvér.Budete mať prístup k live streaming v priebehu niekoľkých minút na diaľku, alebo doma, svet je len v ruke.

Vynikajúce obojsmerné audio

môžete počuť a hovoriť na tie vaše láska kedykoľvek a kdekoľvek.Viete si predstaviť takúto príležitosť, keď ste v práci a spustení wansview aplikáciu, a zistiť, vaše dieťa sa hrá v jeho/jej izby a podržíte"talk" tlačidlo povedať "Hej Baby".

Nočné Videnie pre Deň a Noc

Vynikajúci deň vision, môžete skontrolovať čo vaše dieťa, alebo pet kedykoľvek, kdekoľvek a bez akýchkoľvek problémov.Prežívate, keď chcete skontrolovať whther vaše dieťa starať sa kope do deky v noci?Máte ísť detská izba znovu a znovu a majú sa obrátiť na svetlo pozrieť sa na to?S wansview home fotoaparát, stačí otvoriť wansview app, môžete jasne vidieť, čo sa deje s dieťaťom, aj v tma.

Mini Bezpečnostné Kamery

Super slim, lengh:60 mm široká:60 mm.Kamera sa dodáva s 9,8 stopy napájací kábel a je dokonalý a jemné Wi-Fi kamera pre sledovanie vášho dieťaťa, starší, domáce zvieratá, opatrovateľky a zamestnancov s 720p high definition video stream.

Na diaľku pohľad Kamery z Multi-zariadenie

Podpora multi-zariadenie/účet zobrazenie a multi-kamerový pridané v wansview app.Na diaľku majte oči na svoje dieťa, domáce zvieratá, starší, opatrovateľka.PC, telefón, macbook, tabletu možno použiť na prezeranie, zažíva all-in-one home security krát na prst.

Štítky: wansview ip kamera vnútorné, baby monitor mini, kamera cctv, k2 pro, android dvb t2, mac baby monitor, fotoaparát wansview, baby monitor monitory, wansview wifi ip kamera, kamera ip wifi.

Nočné Videnie 7m
Protokol Onvif
High Definition 720P(HD)
Štýl Box Kamera
Príkon(W) 3W
Certifikácia CE
Podporované Mobilné Systémy Android, ios, iPhone OS
Na Stenu Strop
Špeciálne Funkcie 120 stupňov
Alarm Akcia FTP Foto, E-Mail Foto
LED množstvo 4Pcs
Video Kompresný Formát Formáte mjpeg, H. 264
Názov Značky Wansview
Senzor CMOS
Minimálne Osvetlenia(Lux) 0.1 LUX
TF Karta Žiadne
Skladovanie Žiadne
Snímač Značky SONY
Rozmery (L x W x h)(mm) 60*99.3*35mm
Farba čierna
Rozlíšenie Displeja 1280*720, 640*360
Pôvod CN(Pôvodu)
Inštalácia Strop
Druh ip kamery
Podporované Operačné Systémy windows 10, Windows 7, Mac OS, windows 8
Bezdrôtové WiFi
Číslo Modelu 703GC
Uhol Pohľadu 120°
Audio Výstup Obojsmerné audio
Pripojenie IP/Bezdrôtové Siete
napájací adaptér 5V
Napájanie(V) 5v
Sieťové Rozhranie Wi-Fi/802.11/b/g
Objektívu (mm) 2,5 mm
Technológia Infračervené
Zdroj Napájania Normálna
IR Vzdialenosť(m) 7m
AUDIO Obojsmerné audio
Objektív 2,5 mm

Napíšte svoju recenziu!

Wansview K2 Mimi Bezpečnostného Dohľadu Kamery Vnútorné WiFi Bezdrôtové IP Kamery 2,5 mm Objektív Baby Monitor obojsmerné Audio Nočné Videnie

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty