5D DIY Diamond Maľovanie Holland Efteling Park Treeman Plné Námestie/Round-Diamond Výšivky Domova Mozaikové Umenie Tajomstvo Darček

Novinka

€1.99

Vitajte v Mojom Obchode, Prosím, pridajte si môj obchod do Obľúbených, ukladať a pridať produkt do zoznamu želaní.Mnohé prekvapenia čakajú len na vás!Funkcia: Plné Námestie/Round-diamond maľovanie Prihlášky: domov/hotel/office dekorácie & darček Farby Množstvo: 20-45 Farby, môžete nám povedať, ako mnoho farbu, ktorú chcete.O Vŕtať: 100% Full square/kolo vŕtať Materiál: Námestie/Kolo Živice Diamant veľkosť Obrázku: ľubovoľnej veľkosti môže byť prispôsobený O Rám: Bez Rámu, Po dokončení potrebných pre priľnavosť k miestnej predám Rám CanvasPackage: Roll up , Vyhnúť sa Vrásky Balík obsahuje: Plný vrták diamond , vytlačené plátno, nástroje, Ak potrebujete prispôsobiť aj iné veľkosti,neváhajte nás kontaktovať.

10000+ vzory rôznych Plné Námestie/Round-Diamond Obrazy patria všetky obrazy v mojej stránky.

Náhodné 1pc v Taška

Tipy:

Dar je náhodne vybraných 1pcs z zavedené produkty.

Je to veľká udalosť produktu.Vážne, dokonca nevieme, produkty, ktoré sa objavia v to, ale to je tiež jeho najatraktívnejších mieste!

O efekt: väčšia veľkosť sú lepší účinok !každý diamant veľkosť 2.5x2.5mm, ak zložitosť,malé rozmery, bude to veľmi dobré, ak potrebujete larege veľkosť všetky obrázky, prosím, neváhajte kontaktujte nás Sme predal diamant maľovanie materiál je živice, celý mozaikové vzory sú vŕtané von s živice diamond, veľkosť 2.5 x 2.5,základnú mapu s lepidlo foto papier.Diamond maľby sú polotovarov,nezahŕňa rám, budeme poskytovať diamond výšivky nástroje pre vás, aby sme vám umiestnené 30% diamantov viac(Zvýšiť počet pôvodných diamantov o 30%).

DIY Diamond Maľovanie vlastnosť: 1. DIY diamond maľovanie môžu pracovať a učiť sa znižujú stres, emocionálne úpravy, aktívne myslenie, zvýšiť sebavedomie. 2. DIY diamond maľovanie môžu byť použité na výzdobu rodinné izby, aby život harmonické. 3. DIY výroba môže zažiť pocit úspechu, schopnosť a vytrvalosť, pestovať trpezlivosť, starších ľudí a deti sú vhodné. 4. Výrobný proces je jednoduchý, môžete vytvoriť krátky čas na dokončenie. 5. DIY maľovanie diamond je vynikajúca dať do priateľov a blízkych vyjadriť dobrý chce zdieľať. 6. DIY diamond čerpať osoba akéhokoľvek veku môže byť dosiahnutý, pretože, vrátane detí, rodinných príslušníkov, a tak rodina viac v teple.

Naše výhody: 1 Najvyššej kvality; 2 Priamo z veľkého facotry; 3 Kvalita zaručená; 4 Konkurenčné ceny; 5 Všetky tovaru vyjsť z facotry prísnymi skúšku podľa medzinárodného štandardu. 6 Rýchle lodnej dopravy; 7 Kombinovať, aby; 8 Najlepších a Včasné Služby; 9 Zárukou vašej 100% spokojnosti.

veľkoobchod a dropshipping sú prijateľné!mix objednávka je vítaný!

Štítky: homefun, tajomstvo diamond maľovanie, 5d diamon maľovanie, daimont maľba krajiny, diamant farby, holandsko, diamond nohavice, zadarmo mystery box, aliase mozaiky námestie, diamond maľovanie náhradné.

Štýl Moderné
Vonkajšie Balenie PAPIEROVÁ TAŠKA
Vložením Oblasti Plná
Počet Farieb 1-30
Vzor Typ Scénické
Plátno Metóda Balenia Zrolovaná
Formulár Jeden
Diamond Tvar Kolo
Pôvod CN(Pôvodu)
Súbor Typ Áno
Typ Veľkoobchod Áno(>50 Ks)
Rám No
Materiál Živica
Použitie Obrazy

Napíšte svoju recenziu!

5D DIY Diamond Maľovanie Holland Efteling Park Treeman Plné Námestie/Round-Diamond Výšivky Domova Mozaikové Umenie Tajomstvo Darček

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty