Pánske francúzsky Predné Skryté Tlačidlá Šaty Vrecka Košele-menej Design Standard-fit Dlhý Rukáv Svadobné Košele (manžetové gombíky sú Súčasťou)

Novinka

€25.15

Tabuľka Veľkostí

Táto veľkosť graf je určený len pre referenčné účely.Veľkosti môžu líšiť v závislosti od značiek.

Pozornosť Tipy

1) Ak nie je možné pochopiť naše veľkosť popis alebo ak sú pochybnosti o veľkosť , Prosím, kontaktujte nás .môžete tiež poznámku, výšku ,hmotnosť a ostatné merania v poradí, e.g 180 cm /80 kg alebo 5'11"/175lb.

2) Normálne, tričko veľkosť by mala byť väčšia ako váš veľkosti tela.môžete skontrolovať vaše bežné tričko.ak vaše telo hrudníka je 100 cm, odporúčame vám vybrať tričko s 104 cm alebo 108 cm.

Prezentovať Model

Informácie O Produkte

Doprava

1), Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane dopravy za poplatok.Budeme posielať položky do 1~5 dní akonáhle sa vaša platba je úplne overený.

2) nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetky medzinárodné zásielky (najmä čína vzduchu mailpost) vzhľadom na rozdiel v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách, čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované.

Farby

Rozdiely vo farbe, môže byť spôsobené tým nejaké iné dôvody, ako je napríklad farba odraz v monitor, osvetlenie, pozadie, atď.Avšak, ak sa domnievate, že tovar prijatý, je zlé farby, prosím kontaktujte nás a zistite, či sa vrátiť, alebo vrátenie peňazí je možné.

Štítky: autor onyx manžetové gombíky, autor manžetové gombíky odbavenie, autor vyryté manžetové gombíky, autor kvality manžetové gombíky, autor manžetové gombíky klipy, značiek, manžetové gombíky, dizajnér, autor manžetové gombíky odkazy, autor tričko manžetové gombíky, autor manžetové gombíky bicykli, autor manžetové gombíky originály.

Materiál BAVLNA, Polyesterové Vlákno
Uzavretie Typ Jediný Breasted
textílie 60% bavlna, 40% Polyesterových Vlákien
Vzor Typ Pevné
Golier Zase dole Golier
Náprsné Vrecká Žiadne
Sezóna Jarné/Jesenné
Rukáv Štýl Pravidelné
Rukáv Dĺžka(cm) Plná
Číslo Modelu F5523
Pôvod CN(Pôvodu)
Platné Sezóny Štyri Ročné Obdobia
Platné Scény Firmu
Textílie Typ Kepra
Štýl banquet
Košele Typ Šaty, Košele

Napíšte svoju recenziu!

Pánske francúzsky Predné Skryté Tlačidlá Šaty Vrecka Košele-menej Design Standard-fit Dlhý Rukáv Svadobné Košele (manžetové gombíky sú Súčasťou)

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty