Prst Krúžok Držiak O 360 Stupňov Mobilný Telefón, Smartphone Prst Stojan, Držiak Kolo Telefón Krúžok Držiak Do Auta, Stojan

Novinka

€0.27

Funkcie:

1.Ľahký a Tenký: celé telo prst prsteň je starostlivo die-cast s zliatiny zinku prostredníctvom viacerých procesov, vrátane brúsenie, leštenie a galvanické pokovovanie, tak, aby bolo tenšie a ľahšie.

2.Priateľské k pokožke a pohodlné: Každom rohu prsta prsteň je brúsené a leštené pre pohodlné a hodvábne hladkú strane pocit.

3.Plochy Držiaku: Keď lipnutia na mobilný telefón, podporuje 180°rotácia, a pracky, krúžok je s dutým jar pin, tak, že odpor môže byť generované pre viac stabilná podpora na plochu, keď spona, krúžok sa otáča.

4.Vhodné pre Magnetický Držiak:S výkonnými funkciami,prst prsteň má zabudovanú železa, plechu,vhodné pre použitie s všetky magnetické podporuje.

Popis:

1.Prst prsteň sa stáva asistentom pre dátový kábel skladovanie, vyhne

dátový kábel zamotaniu, a dátový kábel môže byť ľahko vložená v

prst prsteň pre správne skladovanie.

Špecifikácie:

Materiál: kov (zliatiny zinku)

Veľkosť: 3,1 cm a priemer 3 mm hrúbka

Package Zahrnuté:

1x prst krúžok držiak

Poznámky:

1. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

2. Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Štítky: dáždnik jednorožec, garáž vešiak, hliníkové kovového držiaka telefónu, skladací stojan telefón, silikónové mount, air vent klip montáž držiaka telefónu, pre stojan tabletu, box výstroj, mobil phone, airsoft prevodovky.

Pôvod CN(Pôvodu)
Druh Iné

Napíšte svoju recenziu!

Prst Krúžok Držiak O 360 Stupňov Mobilný Telefón, Smartphone Prst Stojan, Držiak Kolo Telefón Krúžok Držiak Do Auta, Stojan

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty