10 Palcov Úmerná Rozsahu Delič Nástroj Na Kreslenie Prenosný Nástroj Na Kreslenie Pre Umelcov Nastaviteľné Plastové Umenie Kreslenie Pravítko

Novinka

€4.48

Popis:

PROPORCIONÁLNE DELIČ - Na Pixiss Úmerná Rozsahu Delič nástroj môže byť použitý na prenos predmet na plátne alebo papieri pri zachovaní proporcií.Jednoduché použitie.Zvýšiť, znížiť alebo zmerať veľkosť predmetom žrebovania.

NASTAVITEĽNÉ - Na Pixiss Úmerná Delič pre umelcov je nastaviteľný strmeň nástroj z 1:1 na 5:1 stupnice pre maximálnu flexibilitu.Upravená pre akýkoľvek subjekt veľkosť.

VEĽKOSŤ - pomerná delič pre kreslenie je 10" x 0,5" x 0.25".Ideálnou alternatívou k umenia projektor.V porovnaní s lucy nástroj na kreslenie.

KRESLENIE KOMPAS - Použite mierku podiel deliča ako ľahké kreslenie kompas, strmeň nástroj, vypracovanie kompasu alebo architekt stupnice pre pohľadu kresliace a rysovacie potreby.

UMELEC ÚMERNÁ DELIČ - Získanie proporcie a perspektívy správne, kreslenie alebo maľovanie - Študentov, kurzy, semináre - jednoduchý nástroj, ktorý tvrdí, presné proporcie - zátišia a krajiny obrazy rozsahu nahor alebo nadol, aby sa zmestili na plátno veľkosť.

Špecifikácie:

Farba: Čierna

Veľkosť: 26*1,8 cm

Balenie: Jednotlivo zabalené

Účel: Umenie kreslenie pravítko

Package Zahrnuté:

美术绘图尺

Štítky: zubné produkt, pravítko, vládca dreva, proporcionálne ovládanie ventilu, proporcionálne smerové riadenie ventilu, proporcionálne delič ebay, hliníkové pravítko, pomerné veľké deliča, dlaždice nástroj, uhol rozsahu.

Farba čierna
účel Umenie kreslenie pravítko
Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu JE273296
veľkosť 26*1.8cm
Balenie Jednotlivo balené

Napíšte svoju recenziu!

10 Palcov Úmerná Rozsahu Delič Nástroj Na Kreslenie Prenosný Nástroj Na Kreslenie Pre Umelcov Nastaviteľné Plastové Umenie Kreslenie Pravítko

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty