Horský Bicykel Shift Prevodovka 7 Rýchlosti 21 Rýchlosťami Univerzálne Ručné Prepínanie Pre S-h-i-m-o-o Doľava / Doprava / Voliteľné Pár

Novinka

€9.71

Funkcia:

* Právo prehadzovačka: právo prehadzovačky je 7-rýchla spúšť-typ menič s pákou pre downshifts a palec tlačidlo pre upshifts.

* Ľavej prehadzovačka: na ľavej prehadzovačky je SIS typu (3-rýchlosti).

* Voliteľné: môžete Si kúpiť ľavej strane samostatne, alebo si môžete kúpiť pravej strane samostatne, alebo kúpite priamo. (Je to oveľa lacnejšie kúpiť pár horský bicykel prenosy priamo.Máme pár je v zozname.Nákup ľavej a pravej strany samostatne nevznikne zľavu.)

* Kvalitné Materiály: Tento horský bicykel pohonu je vyrobená z vysoko-kvalitných materiálov pre vynikajúcu kvalitu a dlhú životnosť.

* Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa našich produktov nás môžete kontaktovať pre viac informácií o produktoch.

Poznámka:

1.Vzhľadom na svetelné efekty, monitora jas , kontrast, nastavenia, atď., mohli by tam byť aj nejaké nepatrné rozdiely vo farbe zvonenia, obrázky a aktuálnej položky.

2.Prosím, dovoľte 1-2 mm sa líši vzhľadom na ručné meranie, vďaka.

Package zahrnuté:

1 x 3 rýchlosti, ľavé rameno.

1 x 7speed, pravý shift.

1 pár zmena tabuľky.

Štítky: h a m, bicykel shift, 90 prevodový stupeň, bicykel rýchlosť prepínač, 90 stupňov prevodovky, hm, 45 prevodový stupeň, shimano, bicykel radiacej páky, kaneki.

Pôvod CN(Pôvodu)
Celková Kapacita -
Materiál -
Číslo Modelu Prenos
Druh Prešmykač
Gears 7 Rýchlosť

Napíšte svoju recenziu!

Horský Bicykel Shift Prevodovka 7 Rýchlosti 21 Rýchlosťami Univerzálne Ručné Prepínanie Pre S-h-i-m-o-o Doľava / Doprava / Voliteľné Pár

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty