Vysoký pás plus veľkosť nohavičky pre ženy veľký veľkosť dámske nohavičky zmyselné spodné prádlo ženské nohavičky shapewear sexy čipka pánty bielizeň

Novinka

€1.64

Moje Pôvodné Položky Je Vysoká pozornosť úsek pružnosť.(Moje pôvodné výrobky kladú veľký dôraz na úsek pružnosť.)

Veľkosť Bytu Je Meranie,Ako Nasledujúcu Fotografiu,Každá Vec Má Vysokú Pružnosť(Na Natiahnuté Veľkosť Je Asi 2 Krát Na Veľkosť Plechu) Veľkosť bytu je, ako je uvedené v nasledujúcej fotografie, každá položka má vysokú pružnosť (veľkosť v natiahnuté štátu, je asi 2 krát veľkosť plechu)

O nás: Sme bielizeň továreň založil vo Východnej v roku 2009, najmä v oblasti výroby tovaru na Východnej Európe trhu, trváme na tom, na čo najlepšiu kvalitu a štandardných veľkostí sa, prosím, uisťujeme vás, kúpiť naše produkty , garantujeme, že budete spokojní , Ďakujem! O Nás: Sme Bielizeň Factory Eastablished Na Rok 2009,A To Najmä Na Výrobu Predmetov Pre Východ Európy Trhu,Trváme Na Tom, Na Čo Najlepšiu Kvalitu A Štandardná Veľkosť, Prosím, Uisťujeme Vás, Kúpiť Naše Produkty,Garantujeme, Že Budete Spokojní,Ďakujem! Spätná väzba 1. Ak ste spokojní s položkami a našich služieb,venujte prosím chvíľu nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu s 5 Hviezdičiek pre Položky, ako je popísané a Komunikácie a dopravy rýchlosť. 2. Prosím, neváhajte a kontaktujte nás a získajte lepšie riešenie, než odídete, neutrálne alebo negatívne spätné väzby,budeme poskytovať vám najlepšie serive.

Štítky: dámske nohavičky muž, pletené dámske nohavičky, dámske nohavičky polyester veľkosť, bavlna shapewear, dámske čierne nohavičky veľkosť, čipky knickers pre mužov, čipky shapewear, mian dámske nohavičky, dámske nohavičky nohavičky veľká veľkosť, anjel bielizeň.

So Sexuálnym Podtextom No
Dekorácie Čipky
Vzor Typ Mozaika
Materiál 2 Bambusové Vlákno Mäkké
Vzor Typ 1 Sexy Čipka
Nohavičky Typu Nohavičky
Funkcia 1 Spodná Bielizeň, Spodná Bielizeň
Pohlavie Ženy
Funkcia 3 spodná bielizeň ženy
Pôvod CN(Pôvodu)
Pre Ženy/Lady/Mama/Dievča/Žena
Materiálové Zloženie Modálne Nylon, nylon spandex
Materiál 1 Spandex
Materiál 3 Mäkké Priedušné
Číslo Modelu 18925#
Funkcia 6 Ženy nohavičky
Materiál ModaL, Polyester, Spandex, Nylon
Funkcia 2 ženy nohavičky
Funkcia 5 Spodná Bielizeň, Nohavičky
Položka Druh Nohavičky
Názov Značky NoEnName_Null
Funkcia 4 Plus Veľkosť
Vzostup Typ Mid-Rise

Napíšte svoju recenziu!

Vysoký pás plus veľkosť nohavičky pre ženy veľký veľkosť dámske nohavičky zmyselné spodné prádlo ženské nohavičky shapewear sexy čipka pánty bielizeň

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty