Semi-automatické Vajcia Šľahač 410 Nehrdzavejúcej Ocele Vajcia Rozšľaháme Ručné Ručné Mixer Samostatne Otáčaním Vajec Miešačky Kuchynské Doplnky Vajcia Nástroje

Novinka

€0.56

【Jednoduchá obsluha] vyzýva Nie je potrebné pripojiť v moci, bude automaticky otočiť, keď stlačené, tiché a rýchle, ušetriť čas a starosti.

【Miešania na jednotné rýchlosť] vyzýva Rovnomerne a jemne, môžete rýchlo otočiť vajcia a šľahačkou len s ľahkým stlačením.

【Pečenie dobrý pomocník] vyzýva Miešanie artefakt, ergonomický dizajn, pohodlné pocit, all-round miešanie v desať riadkov, rýchle a jednoduché prejsť.

【Materiál z nehrdzavejúcej ocele] vyzýva Robustné a odolné, vyrobené z vysoko kvalitnej nerezovej ocele s jemným kovanie, odolný voči oxidácii a korózii, nie je ľahké hrdze.

【Ľahko sa čistí a uložiť] vyzýva priamo umyte mydlovou vodou, alebo hodiť do umývačky riadu.Po zaschnutí je možné zavesiť a umiestnené tak, aby zaberali menej miesta.

BALENIA A ROZMERY : Vrátane 1X Vajcia Mixérom Trepačke.Veľkosť:1* 10 inch.

JEDNODUCHÉ POUŽITIE A ČISTENIE :Tejto strane šľahač je semi automatic mixér, nie je elektrické ruke metla, bez batérií alebo elektrickej energie potrebná.Tak dlho, ako jemne stlačte môže rýchlo zmiešajte vajcia kvapaliny rovnomerne, ergonomický dizajn, ušetriť čas a námahu.Odkvapávače z nerezovej ocele môžu používať v umývačke, alebo stačí použiť teplou vodou a mydlom, opláchnite a osušte.

ŠIROKÝ APLIKÁCIE : Hlavne pre whisking, bičovanie, a napenenie kávy nápojov, alebo viac ako mliečne koktaily, šľahačka, šalátových dressingov, gravies, omáčky, majonézy, snehové pusinky.Ideálny pre našu kuchyňu, hotel, cake shop, reštaurácia, pečenie a pod.

Medzinárodné výrobky majú samostatné podmienky, sú predávané zo zahraničia a môžu sa líšiť od miestnych produktov, vrátane nosenie, vek hodnotenia a jazyk produkt, označovanie, alebo pokyny.

Užite si život Vychutnať zábavu

Materiál metla je potravinársky nehrdzavejúcej ocele.Používame bezpečné a hygienické vysoko kvalitných surovín, ktoré sú neškodné pre ľudské telo.Je odolný a nie je ľahké hrdze, prináša viac zábavy v živote.

Jednoduchá Obsluha

Manuál metla, je jednoduchý na obsluhu, bez komplikované operácie, môže byť otočený stlačením nadol, a potraviny, ktoré možno ľahko mieša.

Miešajte, Rovnomerne

10-line multi-point miešanie dizajn metla môže dosiahnuť jednotné zmiešavanie vo viacerých smeroch, pomáha nám bič krém ľahko.Každý čas miešania prút je stlačené,môžete ho otočiť na rovnakou rýchlosťou, aby sa jedlo viac jemná.Skvelý Dizajn

V metla je nádherne navrhnuté a má krásny vzhľad.Je malá a ľahko sa skladuje.To bude skvelá dekorácia vo vašej kuchyni .

Ľahko sa čistí

To môže byť čistené priamo s mydlovou vodou, alebo je umiestnený v umývačke riadu, ktoré je vhodné na čistenie a šetrí váš drahocenný čas.

Vhodná veľkosť

Názov produktu: Semi-automatic metla.

Materiál: Nehrdzavejúca oceľ

Funkcie: rýchla výmena, nie je ľahké hrdze

Použitie: Zmiešajte vajcia, maslo, múku, atď.

Čistenie a údržba: umývajte s mydlovej vode alebo vložiť do umývačky riadu.Suché po umytí

Štítky: hrniec miešačky, kicthen, mixr, tortu zmiešavač, ideálny dusená vajcia, šľahač vajcia, mini metla, šľahač vajcia, laboratórne miešačky, vajcia pre.

Druh Vajcia Nástroje
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál Kov, Plastové
Eggbeater, Ktorým Metóda Ruky
Vajcia Nástroje Typ Krájač Vajec
Funkcia Vajcia Stiring
Číslo Modelu Semi-Automatické Vajcia Šľahač
Kovové Typ Z Nehrdzavejúcej Ocele

Napíšte svoju recenziu!

Semi-automatické Vajcia Šľahač 410 Nehrdzavejúcej Ocele Vajcia Rozšľaháme Ručné Ručné Mixer Samostatne Otáčaním Vajec Miešačky Kuchynské Doplnky Vajcia Nástroje

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty