Cartoon Dinosaura Push Bublina Zmyslové Hračky Silikónové Zábava Dekompresný Hračky Stres Odľahčovacia Hračka pre Dospelých Dieťa поп ит антисресс игрушки

Novinka

€0.61

[CustomizedpruductTemplate] [/CustomizedpruductTemplate]

Cartoon Dinosaura Push Bublina Zmyslové Hračky Netoxické Prenosné Silikónové Zábava Dekompresný Hračky Zabrániť Degenerácia Mozgu Dieťa Prst Cvičenie Rada

Funkcia:

1. Po stlačení bublina bude mierne tresku.Potom sa otočiť viac a začať znova!Môžete ho stlačte znova a znova zmierniť napätie a uvoľnenie tlaku opakovanie jednej akcii.To môže byť opakovane a umývateľný.

2. Netoxický, bez chuti, nie je na škodu, pre ľudí a domáce zvieratá.

3. Pravidlá sú veľmi jednoduché, zrozumiteľné a rýchle použitie.

4. Vlak logické uvažovanie plánovanie schopnosť a zabrániť degenerácia mozgu; je to tiež veľmi dobrý rodič-dieťa, interaktívne hračky.

5. Svetlé farby a príjemné zvuky určite uspokojí každé dieťa!

6. To môže byť tiež použitý ako pohár mat / anti scalding pad pre potraviny dosky.

7. Môžete sa tešiť alebo pozvať svojich priateľov na rýchle mozog hry.Bez ohľadu na to, kde ste, si môžete vychutnať hru.

Špecifikácia:

Veľkosť produktu: 200*150*30 mm / 7.9*5.9*1.2 v

Produkt farba: ako je znázornené

Poznámka:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

Prosím, dovoľte 1-3 mm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

1 X Push Bublina Zmyslové Hračka

> Drop Shipping Služby.

1.Nie je obmedzené zásoby na splnenie objednávky na dennej báze. 2.Pre USA/CA /RU prepravnej rýchlosti je veľmi rýchly. 3.Prioritou dodanie,rýchle dodanie do 48 hodín. 4.Žiadne faktúry alebo receip alebo propagačné materiály zahrnuté.

5.Podpora CSV/EXCEL ( väčšie objednávky) dropshipping.

[relateproductdetail/]

Štítky: veľké zviera hračky figúrky dinosaur, bubbl, van deti hračka, drevená hračka dinosaur obrázok, pre zábavu, posteľ deti hračka, vajcia hračka, Push Bublina Zmyslové Hračka, fidget hračka, zábavná hračka.

Upozornenie /
Tému Športové
Certifikácia Európa certifikované (CE)
Číslo Modelu push bublina hračky
Pôvod CN(Pôvodu)
Odporúčame Veku Materskej, 7-12y, 4-6y, 13-24m, 12+y, 25-36m

Napíšte svoju recenziu!

Cartoon Dinosaura Push Bublina Zmyslové Hračky Silikónové Zábava Dekompresný Hračky Stres Odľahčovacia Hračka pre Dospelých Dieťa поп ит антисресс игрушки

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty