1.3 Palcový A6 Smart Hodinky Mužov Plne Dotykový Fitness Sledovanie Krvného Tlaku Smart Hodiny Ženy Smartwatch Nepremokavé Tepovej Frekvencie

Novinka

€10.09

Prečo Si Vybrať Nás?

1.100% Originálne sľub--------Priamo objednávky zo závodu s pôvodnou package box!

2.Podpora veľkoobchod&Drop nakupovať,vitajte na vaše nami!

3.Dosť zásob!

A6 smart hodinky - Funkcie

Používa väčšie 1.3-palcový displej, väčšie slová, jasnejšie, vysoká citlivosť na dotyk, obrazovka môže dosiahnuť rôzne operácie, smart call pripomienku, Bluetooth, fotoaparát, krokov, kalórie, spánku monitorovanie Bluetooth hudby, srdcovej frekvencie rýchlo zobraziť rôzne funkcie, a dotyk prevádzku veľký farebný displej je hladšia a inteligentný život sa začal od tej doby.

Náramok je vyrobený v tvare diamantu stožiare, textúry.Na silica gel materiál má koži-priateľský, textúru a je mäkké a hladké.Single-breasted dizajn vám umožní relaxovať a nie spadnúť.Päť farieb je voliteľné a môže byť vymenený na.

Plug-in design, plug-and-play a starať-free nabíjanie, nabíjací port USB rozhranie, odstráňte pásik na zápästie, môžete pripojiť priamo do USB alebo plnenie hlava, jednoduché a pohodlné.

Vstavané optické srdcovej frekvencie snímač, dávajte pozor na svoje zmeny srdcového rytmu 24 hodín denne, nahrať vaše zmeny srdcového rytmu v každom čase, na vynikajúci APP, načrtnúť, tepovú frekvenciu, prezentovať svoje zdravie a krásu.

APLIKÁCIA pripojenie produktu odlišuje cvičenie warm-up, spaľovanie tuku, srdcovo-pľúcne doplnok a ako kreslenie krivky z údajov získaných monitoringom.Nech viete, zmeny srdcového rytmu v každom časovom období, primerane plán intenzita cvičenia, a uvoľniť svoje športové nadšenie efektívnejšie.

Package zahrnuté

Smart hodinky *1

Používateľská príručka *1

USB Kábel *1

Poznámka:

Prenosné zariadenia, monitory ľudskej činnosti prostredníctvom senzorov, ktoré sú k spotrebnej elektroniky úrovni.Je to normálne, že niektoré odchýlky.Používateľ by mal spracovanie údajov objektívne.

—Prosím, nie v porovnaní s nemocničné zariadenia na čítanie, to NIE je zdravotnícky prístroj!

—Pred použitím, naskenujte kód QR na manuálne stiahnuť aplikáciu a zapojte ho do hodinky s APP.

—Pre Android užívateľa: Prosím, vždy povoliť aplikácii prístup k všetkým funkciám telefónu a vždy ho nechajte operácie, a prosím, zapnite GPS v telefóne skôr ako ho pripojiť.

—Prosím, nabite ju na 2-3 hodiny, keď ho dostanete.To bol spustený náš výkon po dlhú dodanie.Ďakujeme!

O Doručenie:

Tovar dorazí v Rusku za 15-20 dní, dorazí v Brazílii v rámci 25-40 dní, a používateľov v iných krajinách a regiónoch dostane váš tovar v lehote 40 dní.Ak potrebujete rýchlejšie, prosím, kontaktujte KESHUYOU služby zamestnancov, budú zvoliť iný rýchle dodanie metód, ale to zvýši vaše náklady, ďakujem!

Ktoré telefóny je sledovať kompatibilný s

Kompatibilné s mobilnými telefónmi ako Samsung, Xiao, Apple, Huawei a ďalšie Android systémov.

E-mail

Ak potrebujete ďalšie otázky o KESHUYOU, prosím pošlite e-mail na [email protected] náš personál vám poskytne 24-hodinové rýchle služby, nie je potrebné sa obávať jet lag.

Spôsob platby

Produkt výroby a predaja obchodu

Spôsob dopravy a čas príchodu

Asi po predaj

Štítky: yzeezy 350 bežecká obuv.

Jazyk angličtina
Pamäť RAM 128 MB
Názov Značky xiaomi
Druh Nositeľné
Displej Tvar Námestie
Aplikácia Veková Skupina Dospelý
Zadná Kamera Žiadne
Kapela Materiál Silica gel
CPU Model HS6620
APP Download (prevzatie aplikácií je k Dispozícii Áno
Certifikácia CE, ROHS
Mechanizmus No
SIM Karta je k Dispozícii No
GPS No
Kompatibilita Všetky Kompatibilné
Režim Siete Žiadne
Veľkosť Displeja 1.3 palec
Funkcia Passometer, Fitness Tracker, Spánok Tracker, Správa Pripomienky, Hovor Pripomienky, Remote control, Push Správy, Budík, Svetový Čas, Týždeň, Mesiac, Tepová Frekvencia Tracker, Kalendár, Časovač
Kapela Odnímateľný Áno
Nepremokavé Triedy Život Nepremokavé
ROM 128 MB
Batéria Odnímateľný No
CPU Výrobca Mediatéka
Rozlíšenie 240*240
Prípad Materiál Plastové
Viac Voĺba Áno
Pohyb Typ elektronické
Štýl Móda
Kapacita Batérie 120-180mAh
systém Žiadne
Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

1.3 Palcový A6 Smart Hodinky Mužov Plne Dotykový Fitness Sledovanie Krvného Tlaku Smart Hodiny Ženy Smartwatch Nepremokavé Tepovej Frekvencie

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty