Lietadlo Model Vrtuľníka Rukoväť Ťahať Silou Vrtuľník Detí, Vonkajšie Hračky Novinka Rukoväti, Vytiahnite Kábel Lietadla Moc Helicopte

Novinka

€0.83

Letecký Model Helikoptéra Rukoväť Ťahať Vrtuľník, Lietadlo Vonkajšie Hračky pre Deti, Deti Hrať

Vlastnosti: Super zábava malé lietadlo, ruku vytiahnuť lietadlo vzlietnuť.

Krásne malé lietadlo pri inštalácii krídlami potiahnite rukoväť malé lietadlo bude vysoká lietanie v oblakoch je vaše dieťa do parku, predmestí, zelená hračky.

Nechať deti hrať svoju fantáziu voľne; venovať pozornosť jemný pohyb detí a výkon priestor citlivé obdobia;To je dobrý rodič-dieťa vzdelávania pre rodičov a deti hrať spolu.

Tento produkt je rozumné v dizajn a jedinečný tvar.To môže urobiť dieťa hľadať dôveru v hre, stimulovať dieťa je správne pochopenie nových vecí, rásť šťastne sa s dieťaťom, a aby dieťa učiť sa a rásť.

Špecifikácie:

Veľkosť: dĺžka trupu je asi 8.5 cm/3.35", výšku asi 4 cm/1.57" a vrtule dĺžka je asi 10 cm/3.94", rukoväť dĺžka je 11.5 cm/4.53".

Váha: cca 23g

Materiál: plast

Balenie: taška funkcie opp

Pripomienka:

Dôrazne sa odporúča, aby matky hrať s ich deti vedľa svojich detí a podporujeme ich neustále.To je, ako ich sebavedomie sa vyvíja.

Zároveň zlepšuje pocity, zabraňuje tiež dieťa od prehltnutia malých častí hračky, pripomínajú dieťa nie hodiť hračky preč od seba, a nedovoľte, aby dieťa dať hračku do úst.

Podnecovať detskú lásku na celý život, dať dieťa šťastné detstvo!

1 x Rukoväť Ťahať Vrtuľník

Štítky: black hawk vrtuľník, solárne lietadlo model, airplan model, diecast vrtuľník, diecast rovina, airplan hračka, bombardovacie lietadlo model, diecast model vrtuľník, vrtuľník rozsahu, black hawk lego.

Druh Lietadlo
Názov Značky VKTECH
Materiál Plastové
Odporúčame Veku 7-12y, 4-6y, 12+y
Upozornenie Bezpečné
Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu Vozidlo Hračka

Napíšte svoju recenziu!

Lietadlo Model Vrtuľníka Rukoväť Ťahať Silou Vrtuľník Detí, Vonkajšie Hračky Novinka Rukoväti, Vytiahnite Kábel Lietadla Moc Helicopte

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty