Vankúš Pre Airpods Max Slúchadlá Prípadoch, Mäkké Silikónové Anti-slip Slúchadlá s hlavovým oblúkom Krytu Ochranné Puzdro Pre Vzduch Struky Max

Novinka

€2.18

Funkcie: 1. Chrániť Čelenka Slúchadiel: hlavový most ochranný kryt je určený pre AirPods Max, a to môže účinne zabrániť čelenka slúchadiel z dažďu a potu, prachu a poškriabaniu, a tak poskytuje najlepšiu ochranu pre vaše slúchadlá. (Poznámka: Slúchadlá nie sú súčasťou balenia)

2.Kvalitný Materiál: Vyrobené z vysoko kvalitného silikónového materiálu.Ideálny pre najlepšie pohodlie a výkon.Mäkké, ochranné, odolné a umývateľné.Dokonale sa hodí slúchadlá pre AirPods Max.

3. Jednoduchá Inštalácia: Jednoduchá inštalácia bez náradia potrebné.Určené pre AirPod Max slúchadlá.Dokonale sa hodí k vášmu Slúchadlá.

4. Premyslený Dizajn: Nie spadnúť, bright dizajn, bezproblémové nosenie.Rýchla inštalácia, nosiť čelenku kryt nebude mať vplyv na skladovanie tašku.

5. Viaceré Voliteľné Farby: Táto silikónové hlavový most kryt cíti jemné, ako detskú pokožku, a to prináša mäkké a pohodlné ručné pocit.K dispozícii v 5 farbách: Ružová, Modrá, Zelená, Sivá, Fúkané.Môžete si vybrať farbu, ktorá sa vám páči!

Špecifikácie:

Názov: Čelenka Kryt pre Slúchadlá

Materiál: Silikón

Kompatibilita: určené pre AirPods Max

Dostupné farby: ružová, modrá, zelená, sivá, hnedá

Čistá hmotnosť: približne 20 g

Balenie Zoznam:

1*Silikónový Kryt Hlavový Most

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné efekty a strelecké uhly, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely. 5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie. 1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí).Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka. 2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné).Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky.NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Štítky: husa vzduchu struky, airpod totoro, airpod mačka, airpod prípade hello kitty, airpod prípade pro, airpod prípade, airpod, list vzduchu pod prípadoch, binokulárne, basketball lebron.

Položka Druh Slúchadlá Prípadoch
veľkosť -
Materiál Silikónové
Číslo Modelu -
Pôvod CN(Pôvodu)
Package No
Názov Značky Rondaful

Napíšte svoju recenziu!

Vankúš Pre Airpods Max Slúchadlá Prípadoch, Mäkké Silikónové Anti-slip Slúchadlá s hlavovým oblúkom Krytu Ochranné Puzdro Pre Vzduch Struky Max

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty