Truelove Psa na Postroj, Reflexné Nylon Módne Nastaviteľné Pohodlné Pracky Č Vytiahnuť Postroj Pet Vesta V Továrni Zásob TLH5551

Novinka

€16.56

Materiál

oxford,mäkké oka a vysokej elasticite hubky čalúnenia,PU kože,nylon s 3M reflexné pinping, nylon popruh s 3M reflexný materiál,prackou Duraflex,nerez, O-krúžok

Farba

Čierna/Oranžová/Neon Žltá/Modrá/Fuchsia

popis produktu

Tento hrudný popruh je najviac módne, pohodlné a high-end pet hrudníka popruh na trhu.Materiály sú vysoko kvalitné a elegantné, a so psom na prechádzky vonku nie je ľahké zlomiť zadarmo.High-grade nylon textílie je non-dráždi, jednoduché nastavenie veľkosti, jednoduchá obliecť a vyzliecť, hrubé sendvičové net je priedušná a pohodlné, 3M reflexné pásky dizajn, bezpečnejšie, na noc.Funkcia ★3M reflexné pásky dizajn na zaistenie bezpečnosti psov prechádzky v noci. ★Vysoko kvalitný nylon jinbu textúra je mäkká a jemná, nie je podnietiť kože zvierat. ★Kvalitnej zliatiny zinku materiál je proti korózii, vysoká tvrdosť a žiadne deformácie, matný proti korózii. ★Logo bolo laserom vygravírované a vzhľad, je viac kvalitný. ★Výhodné pracky dizajn automaticky vyskočí von s jedným push, takže je ľahko ovládateľný a ušetriť čas. ★Kvalitu sandwich net je vo vnútri, textílie, je mäkké a pohodlné, bez vlasov, žiadne poškodenie kože. ★Použitie hrubé nylon popruh je pevná a nie je ľahké zlomiť, zaistenie bezpečnosti psov.

popis produktu

1. Vysoko kvalitný nylon jinbu: je vyrobená z high-kvalitné nylonové jinbu vytvoriť mimoriadnu textúry.Textúra je mäkká a jemná, a to nie je podnietiť kože zvierat.Po nádherné remeselné, domáce zvieratá vychutnať jedinečnú eleganciu.

2. Zliatiny zinku trakciu spony: vysoko kvalitnej zliatiny zinku materiál má proti korózii, vysoká tvrdosť a žiadne deformácie, matné antikorózne ošetrenie a laserom vygravírované značka, vzhľad je viac high-grade atmosféru, nie je riadnym železa materiálu na trh, v kombinácii s inými poťahmi materiál účinky sa vzájomne dopĺňajú.

3. Pohodlné spony: prijíma vhodné pracky dizajn, ktorý je veľmi pohodlný obliecť a vyzliecť, a to bude automaticky pop otvárať smerom von s jedným push.Jednoduché ovládanie a úsporu času.

4. Priedušná a pohodlné oka: high-kvalitné sandwich mesh je vyrobený vo vnútri, textílie, je mäkké a pohodlné, bez vlasov je zdvihne, to nie je na škodu pokožky, je elastický, šetrný k životnému prostrediu, a podrobnosti o auto práce sú dokonale prezentované s vysokou kvalitou.

5.Bočné uchopenie + auto funkcia: používať hrubé nylon popruh, pevné a nie je ľahké zlomiť, keď ste si spolu so psom, môžete lepšie ovládať psa východnom smere, aby sa zaistila bezpečnosť, so psom v aute, môžete tiež Absolvovaní bezpečnostného pásu tu, ale pes nebude behať, najmä pre veľké psy, tento dizajn je veľmi dôležité.

Farba Produktu

Ak výrobky, ktoré majú nejaký problém,pls kontaktujte nás do 24 hodín od prijatia.Kontaktujte nás cez správu alebo e-mail alebo obchodný manažér Poskytnúť čo najviac podrobností o problém majú.Vezmite prosím na Vedomie:Vrátený tovar má byť nový a v pôvodnom stave.

Štítky: vlastný postroj psa, pre psa, pes har, nastaviteľný bezpečnostný postroj psa, trakmi truelove, bezpečnosť truelove, číslo domu prihlásiť, osobné psa značky zvierat, pes postroj pravú lásku, postroj šaty, sukne.

Pes Postroj Typu Základné Plavky S Uväzovaním Za Postroje
Vzor Pevné
Sezóna Všetky ročné obdobia
IT TLH5551
Druh Bezpečnostné postroje, Psy
Funkcia Čalúnená, Osobné, Rýchle Uvoľnenie, Reflective
Názov Značky TRUELOVE
Materiál Nylon

Napíšte svoju recenziu!

Truelove Psa na Postroj, Reflexné Nylon Módne Nastaviteľné Pohodlné Pracky Č Vytiahnuť Postroj Pet Vesta V Továrni Zásob TLH5551

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty