Populárne Módne populárne mac miller hoodies streetwear hip hop Páry hoodies muži ženy jeseň dlhým rukávom unisex hoodies topy

Novinka

€11.50

1. máme vlastné výrobné predaja directil autor: továreň, odstránili všetky odkazy na sprostredkovateľa, prísna kontrola kvality a ceny výrobku.

2. naším cieľom je, aby značka na svete a nech je každá domácnosť nosiť naše oblečenie.

3. naša značka je self-vyrábané a predávané za nižšiu cenu a úprimne vás pozvať k spolupráci pre dlhodobú, v purchas.

POZNÁMKA:

1. chyba veľkosti je list veľkosť pre ručné meranie dlaždice, prosím, aby chybu, 1-3 cm (1 cm = 0.3917 inch)

2. farba: ako na obrazovke počítača sa líši, môže sa zobraziť odlišné farby, dokonca aj vtedy, ak je rovnakej farby.Takže dôvody eallow farba je rozumné Rozdiel.ďakujeme za pochopenie.

3. ak máte akékoľvek otázky alebo potrebujete akúkoľvek pomoc, neváhajte a skontaktujte sa s nami!My vám odpovieme hneď ako to bude možné.ďakujeme, že ste!!!

Platby akceptujeme platby cez paypal, t/t a western union.Po potvrdení platby, budeme loď, aby sa vám do 3 pracovných dní.Ak máte akékoľvek práva alebo dovozné dane sú zodpovednosť kupujúci Záruky je 1. hoci máme veľkú dôveru v kvalitu a ceny v každej produkty, ktoré predávame, sme nemôže zaručiť všetkých kupujúcich budete 100% spokojná s nimi z rôznych dôvodov.ale bez ohľadu na to, čo sa stane, sľubujeme, že sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy, ktoré vznikli v priebehu transakcie. 2. ak máte chybné položky, ktoré si želáte vrátiť alebo vymeniť, kontaktujte nás najneskôr do 3 pracovných dní odo dňa doručenia zásielky. 1. ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať váš pozitívna spätná väzba a 5 hviezd.A 5-star rating v podrobných na vyžiadanie.Akonáhle ste nám ukazujú, film obaja 5 hviezd, dáme vám o $1 vypnutie pri ďalšej objednávke. 2. ak nie ste spokojní s našimi výrobkami, prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívny komentár alebo hodnotenie na to.Zaručujeme, že budeme riešiť 100% problémov vás.

Štítky: mcqueen hračka, mac miller nálepky, auto truck, mac miller t tričko, mcqueen, xxxtentacion, mac miller plagát, obal plagát, auto disney, mac miller plávanie.

Kapucňou Áno
Položka Druh Mikiny, mikiny
Pôvodné miesto Čína
Farba Farebnú Fotografiu
Hrúbka ŠTANDARD
Uzavretie Typ Žiadne
Platné Sezóny Na jar a na Jeseň
Pôvod CN(Pôvodu)
Rukáv Dĺžka(cm) Plná
Typ Jednotky kus
Kvalita Vysoká Kvalita
Platné Scény Príležitostné
Golier Kapucňou
Druh Pravidelné
Číslo Modelu Hoodies
Pohlavie muži/ženy
Rukáv Štýl Pravidelné
Vzor Typ Tlač
Odnímateľná Časť Žiadne
Štýl Príležitostné
ForPeople mladých ľudí
Oblečenie Dĺžka Pravidelné
Sezóna Autumm/Zima
Názov Produktu Mikiny, Mikiny
Materiál Polyester, BAVLNA
Grender muži/ženy
Názov Značky aikooki

Napíšte svoju recenziu!

Populárne Módne populárne mac miller hoodies streetwear hip hop Páry hoodies muži ženy jeseň dlhým rukávom unisex hoodies topy

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty