Výrobcom Nastavená 2 Vysokej Borosilikátového Skla Pohár námestie mliečne sklo hrnček Drinkware Sklo na Vodu, šťavy, poháre na pitie,

Novinka

€13.67

Popis Položky:

Farba : transparentná Materiál: Vysoko borosilikátového skla Kapacita: Približne 400 ml

Funkcie:

--odolnosť voči prechodné zmeny teploty. --Silné a Vysoko kvalitné sklo. --Factory priameho predaja. - Je to dobré pre strany a barov.

Poznámka:

--Prosím, dovoľte 1-3mm rozdiel vzhľadom na ručné meranie. --Z dôvodu rôznych displej a inom svetle, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Vďaka --Čisto manuálne ranu tvarované žiaruvzdorné pohár, a tam môže byť nejaký rozdiel medzi poháre. --Okamžitých ložiskom rozsah teplôt: -20-150 celzia. --Navrhnúť čistý pohár s neutrality čistiaci prostriedok, keď sa používa skôr ako prvý raz. - Je to najlepšie, odoslať rodina a priatelia preč.

Balenie obsahuje

2 ks*Pohár Box balenie

Doprava

- Pripraviť čas: potrebujeme 1 až 3 pracovné dni na prípravu objednávky podľa našich mnohých objednávky každodenné. - Dodacia lehota: 1. E-paketové/E-EMS/EMS/Ali express štandardná doprava potrebujú 7 až 15 pracovných dní. 2. Čína príspevok air mail/YW special line/Čína príspevok vzduchu parcely/Rusko vzdušnou čiarou je potrebné 15 do 30 pracovných dní. 3. Fedex/DHL/UPS potrebujú okolo 5 až 7 pracovných dní. 4. Všetky vyššie dodacia lehota je len orientačný, horúce doprava sezóny,colné dôvod,post štrajk bude dodacia lehota dlhšia

OTÁZKA A ODPOVEĎ

-- Otázka: Ako môžem zaplatiť za mojej objednávky? -- A: akceptujeme platbu kreditnou kartou,Debetnou kartou,Paypal,T/T,western union a iné. -- Otázka: Je tam nejaké sledovania Č.pre moje položky? -- A: Áno, sme loď, na každej objednávke jeho sledovania Č., môžete sledovať to na podľa webovej stránky, na nižšie uvedený odkaz môžete sledovať väčšina sledovania č.: https://www.17track.net/en -- Otázka: Má položka prichádza s maloobchodných balíkov? -- A: Väčšina položky s balíček -- Otázka: som predajcov, chcel by som si kúpiť mnohé kúsky z vášho obchodu.Aké špeciálne ceny môžete ponúknuť? -- A Pre hromadnú objednávku, prosím nechajte nám správu,budeme vás kontaktovať do 12 hodín.

Iné Politiky

- Nie sme zodpovední za akékoľvek clá a dovozné dane. -- Necháme pozitívne hodnotenie(5 hviezdičiek) po zaplatenie prepustenie z Ali express.Vaše statisfaction je naša skvelá motivácia.Úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívne hodnotenie(5 hviezdičiek) pre nás, ak ste sa statisfied s našimi položky a služby. - Ak nie ste statisfied s našimi položky alebo službu, kontaktujte nás, budeme sa snažiť v našich silách vyriešiť problém, a aby si bola šťastná do 24 hodín.

Neváhajte, kúp teraz!

Štítky: sklenený džbán, cigary sklo, koňak sklo, sklo jogurt, sklenený riad, šálku kávy nastavenie, krištáľové sklo, pohár sklo, nastaviť čaj, pohár vína.

Farba Jasné
Funkcia Eco-Priateľský, Skladom
Drinkware Typ Sklo
Tvar Kolo
Číslo Modelu HY-020
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál Sklo, Vysoká borosilikátového
Kapacita 400 ml
Množstvo 1
Typ Skla Transparentné
Balenie Papierové krabice

Napíšte svoju recenziu!

Výrobcom Nastavená 2 Vysokej Borosilikátového Skla Pohár námestie mliečne sklo hrnček Drinkware Sklo na Vodu, šťavy, poháre na pitie,

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty