Bamoer 925 Sterling Silver Drop Náušnice Červená Paprika Perličiek Zlato Chili Náušnice, Spony, Mexickej Šperky pre Ženy, Jemné Šperky SCE120

Novinka

€8.40

Chili náušnice

❤ 【Description] vyzýva Na chilli náušnice sú roztomilé a zaujímavé, štýlové a jedinečné.Pomocou odkvapkávanie technológie prezentovať svetlé farby; a elektrolyticky pokrývajú v reálnom zlata, ktorý je bohatý na štruktúry.Dodáva zmysel pre módu na denné nosenie.

❤ 【Špecifikácia] vyzýva Dĺžka:11 cm,Chili Veľkosť:1.4*0,3 cm.Hmotnosť: 1.7 g.

❤ 【Materiál] vyzýva 925 Sterling Silver a Smalt process & Á zlata , tieto náušnice sú bez obsahu Niklu, bezolovnaté, Kadmium-free, Hypoalergénne.Zabezpečenie kvality, dobré priateľské k pokožke, pohodlné a komfortné na nosenie, nie sú škodlivé pre vaše zdravie.

❤ 【Na Darček] vyzýva 1 pár náušníc a 1 ks exkluzívnej darčekovej krabičke, ktorý je ideálny darček pre Mamu, dcéra, Vnučka, Teta, Sestry, priateľov.

❤ 【BAMOER SI] vyzýva Na zabezpečenie vašej úplnej spokojnosti, akékoľvek otázky o BAMOER produkty, len neváhajte a kontaktujte nás, budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol.

Štítky: opal prsteň strieborný, jewelri, 925 bamoer, korenie, bamoer čaro, 925 silver, dekor mexickej, bull prívesok, bamoer, mexiko strany.

Pôvod CN(Pôvodu)
Kovové Pečiatky 925, Libra
Strane Kameňa Iné Umelé materiál
Balenie Iba jeden voľný Šperky Okno pre každý balík do chrániť Náušnice
Náušnice Typ Drop Náušnice
Tvar\vzor Kolo
Štýl TRENDY
Položka Hmotnosť 1.7g
Názov Značky bamoer
Typ Certifikátu GDTC
Pohlavie Ženy
Číslo Certifikátu originálny dizajn
Kovy Typ striebro
Číslo Modelu SCE1205
Hlavný Kameň Žiadne
Materiál 925 sterling silver
Pečiatka S925
Jemné alebo Módne Jemné
Príležitosti strana, Svadba, Angažovanosť, Výročie

Napíšte svoju recenziu!

Bamoer 925 Sterling Silver Drop Náušnice Červená Paprika Perličiek Zlato Chili Náušnice, Spony, Mexickej Šperky pre Ženy, Jemné Šperky SCE120

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty