Digitálny Displej Kuchynský Časovač Veľký Displej Digitálny Časovač Varenie Počítať Časovač Budík Spánku Štúdia Stopky Hodiny

Novinka

€1.20

Popis:

Digitálny Kuchynský Časovač Veľké Číslice Hlasný Alarm Magnetické Podklad Stojan s LCD Displejom pre Varenie, Pečenie Športové Hry

Popis Výrobku:

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné

Materiál: ABS

Farba: ako obrázky zobrazené

Veľkosť: 7*6.5*1.5 cm

Moc tým, že: Jediného AAA Batéria (Nie je Súčasťou)

Špecifikácie:

Funkcie:

VEĽKÉ, JASNÉ, ČÍSLICE - Len pohľad z celej miestnosti a môžete ľahko čítať časovač displej s je to veľké, bold číslic.Ideálne pre tých, ktorí s nie najlepšie zrak.

POČÍTA HORE A DOLU, rovnako ako časovač a minútu časovač to môže tiež pôsobiť ako stopky, počítanie od nuly.Ideálny časovač pre domácu úlohu, cvičenie, fitness cvičenie, varenie ( vajcia časovač ), šport, hry a v triede, časovač aktivity.Maximálny čas je 99 minút, 59 sekúnd.

HLASNÝ ZVUK BUDÍKA - Môžete sa ľahko môcť počuť tento budík v inej miestnosti.To je hlasný a jasný, ale nie je ohlušujúci.Na mierne sluchovo nemal mať problém s budíka.

MAGNETICKÉ SPÄŤ, SKLADACÍM STOJANOM A HÁČIK NA ZAVESENIE - Máte 3 rôzne možnosti pre umiestnenie Kuchynského Časovača.Buď držať ho do chladničky dvere s jeho veľkým magnetom, alebo použite pull-out stojan na stôl-top použiť, a konečne môžete spustiť kus šnúry cez háčik a zavesiť ho na stenu hák alebo okolo krku, ak ste na cestách.

ON/OFF vypínač - Prekvapivo veľa merače nemajú on/off prepínač vzhľadom k minimálnej spotrebe energie.Ale mnoho ľudí dáva prednosť elektrické položky, ktoré majú byť napájaný dole po použití a s malé, jemné on/off prepínač na boku môžete robiť len to.

Package Zahrnuté:

1 x Kuchyňa Časovač

Poznámky:

1. Meranie položky, ležiace na stole, môže spôsobiť mierne rozdiel.

2. Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora a svetla jas, keď fotografiu užívať.

Ďakujeme za pochopenie!

Štítky: kuchynský časovač, kuchyňa magnet časovač, časovač, dual kuchynský časovač, Stopky hodinky, magnetické varenie hodiny, motor časovač, malé hodiny varenie, 5v časovač, žiara plug časovač.

Vzhľad spoločné
Moc Jediné AAA Batérie
Farba Biele, ružové;zelená;modrá
Materiál Plastové, ABS
Pôvod CN(Pôvodu)
Certifikácia CE / EÚ
veľkosť 7*6.5*1.5cm
Merače Typ Digitálne Merače
Číslo Modelu Kuchyňa Merače
Pevný Čas Iné
Podpora Drop shiping;veľkoobchod
Funkcia Eco-Priateľský

Napíšte svoju recenziu!

Digitálny Displej Kuchynský Časovač Veľký Displej Digitálny Časovač Varenie Počítať Časovač Budík Spánku Štúdia Stopky Hodiny

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty