Prenosné Potravín Termosky z Nehrdzavejúcej Ocele, Mlieko Polievka Kontajnerov Nepresakuje Lunch Box Tepelnej Bento Pohár pre Deti Domov Školy

Novinka

€5.29

Popis:

1. Naše termosky potravín jar je dostatočne veľký, aby sa zmestili celé jedlo pre deti A ešte dostatočne malý, aby sa zmestil do deti na desiatu a dospelých obed tašky.Jednoducho twist veko s rukoväť robí túto jar najlepšie deti termosky pre horúce potraviny.

2. Vyrobené z odolného BPA Free potravín, kvalitné plasty a 18/8 nehrdzavejúcej ocele, že nebude hrdze, break, zachovať alebo prenosu chutí.

3. Jedlo jar bola plná utesnené.S istotou pack vaším potu a nepriepustných obed kontajner v taške alebo batohu bez obáv škvrny alebo úniku.Ideálne pre batoľatá na cestách.

4. Náš roztomilý a moderný dizajn ponúka elegantné farebné telo, izolované celom, s jedinečným nepriepustných a odolný spp.

5. Použitie s istotou pre všetky vaše cestovné potreby s vysoko výkonné odolný dizajn.Tieto top-hodnotené potravín pohárov sú ideálne pre dospelých-veľkosť obedy a môže byť použitý pre potraviny teplých i studených, ako sú polievky, cestoviny, šalát, ovocie a viac.

Špecifikácie:

Názov položky: Potraviny, Termosky

Materiál: Nehrdzavejúca oceľ + PP

Farba: Modrá, zelená, Oranžová

Veľkosť: 9,5 x 11.5 cm

Balenie zoznam

Package vrátane:

1 x Potravín Termosky

Štítky: odmrazovania termostat, štýlové nerezové termosky, box obed, hard thermal lunch bag, mijia termo fľaša, veľké polievka, pohár, hrnček tepelnej, obed taška, thermo, termo nádoba.

Výroba Vákuové Fľaše
Pôvod CN(Pôvodu)
Tvar Rovno Pohár
Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele
Termosky Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele
Drinkware Typ Vákuové Fľaše & Thermoses
Kovové Typ Z Nehrdzavejúcej Ocele
Funkcia Eco-Priateľský, Skladom, PRENOSNÉ

Napíšte svoju recenziu!

Prenosné Potravín Termosky z Nehrdzavejúcej Ocele, Mlieko Polievka Kontajnerov Nepresakuje Lunch Box Tepelnej Bento Pohár pre Deti Domov Školy

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty