Smart Bicykel zadné svetlo s Horn Bezdrôtové Diaľkové Ovládanie Bicykla Indikátor USB MTB Bicykel zadné Zadné Svetlo na Bicykli Sústruženie Signál

Novinka

€12.84

Smart Bicykel zadné svetlo s Horn Bezdrôtové Diaľkové Ovládanie Bicykla Indikátor USB MTB Bicykel zadné Zadné Svetlo na Bicykli Sústruženie Signál Popis: diaľkové ovládanie má 120 decibel roh, 3 druhy zvukové efekty, ktoré môžete ovládať pracovný režim bicykla chvost svetla cez funkciu bezdrôtovej komunikácie; 5 druhov svetelné efekty môžu byť použité s wireless multi-function roh na ovládanie blikajúci režim svetla cez bezdrôtové funkcie, vrátane ľavej a pravej riadenia Varovanie funkciu.Funkcie: 1.Smart požičovňa bezpečnostné výstražné svetlo: s červená vysoký jas LED vinuté perly, prostredníctvom diaľkového ovládania pevne na volante, môžete pohodlne ovládať zadné svetlo na označenie odbočiť doľava, doprava otočiť a viac blikajúce funkcie. 2.Diaľkové ovládanie s reproduktora: diaľkové ovládanie má 120dB reproduktora, ktoré môže prepnúť 3 druhy zvonenia.Prostredníctvom tlačidiel na diaľkové ovládanie, ktoré môžete ovládať bicykel zadné svetlo pre zobrazenie rôznych svetelných vzorov a blikajúce vzory.Diaľkové ovládanie je nainštalovaný na riadidlá, ktoré je pohodlné pre jazdca na ovládanie pri jazde.Je vhodná pre horské, horský bicykel a cestný bicykel používať. 3.USB nabíjateľné požičovňa zase signál: Built-in polymer lithium ion batérie a USB port, môže byť úplne nabitá do 1 hodiny, aby bicykel zadné svetlo pracovať nepretržite po dobu asi 6 hodín, a môže sa rýchlo nabíja z akéhokoľvek USB portu. 4. IPX4 vodotesný: IPX4 nepremokavé robí tento bicykel zase signál lampa môže byť používané v ľahkých alebo stredne dážď. 5. Ľahko inštalovať požičovňa zase signál: s silikónové upevnenie na stenu, zadné svetlo je umiestnený pod sedadlom, a diaľkové ovládanie je stanovená na bicykli, rukoväť, vhodný pre väčšinu bicykle.Špecifikácia: Materiál: ABS Napájanie: USB nabíjateľné Batérie kapacita: cca 200mAh Nepremokavé úroveň: denne nepremokavé Režim: Vždy/Flash/Otočiť doľava/Otočiť doprava/Stan Váha: cca 64 gramov (zadné svetlo + diaľkové ovládanie) zadné svetlo veľkosť: 100*34.2*32MM Diaľkové ovládanie veľkosť: 60*37*44 mm Počet vinuté perly: 11 vysokej vinuté perly balenie obsahuje: 1*zadné svetlo 1*diaľkové ovládanie 1*USB kábel 1*gumový krúžok

Platby

1)akceptujeme Alipay.Západ Únie,TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platby proces VIAZANÝ.

2)Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3)Ak sa nemôžete pozrite sa bezprostredne po aukcii zatvorte,prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby.

Poznámka: Ak ste sa rozhodli kúpiť túto položku,venujte prosím čo najskôr, ako môžete,takže môžeme loď, aby ste sa rýchlejšie.

Zásielky Záruka

12 mesiacov výroba je obmedzená záruka za chybné výrobky.

Ak chcete poslať späť chybné výrobky,prosím najskôr kontaktujte nás a pošlite nám fotky alebo video,budeme diskutovať o spôsob, ako vyriešiť tento problém s vami.

Prosím, pošlite vadný výrobkov v rámci záručnej prriod.

Budeme uistite sa, že výrobky sú plne chránené v doručenie, keď obale a my sa budeme snažiť, aby sa zabránilo poškodeniu pri preprave.

100% Reálny Obraz.

O Cla

Je to závisí od Colnej politiky vo vašej krajine, vám môže účtovať poplatok, clo a dane za niečo zakúpiť on-line.Kupujúci sú zodpovední za vlastné dane.Ale zvyčajne nie je potrebné vysporiadať s týmto problémom.

Vrátenie Vrátiť

1) Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní,považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.Nie sú žiadne VÝNIMKY!Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2) Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky,konkrétny dôvod pre návrat

3) vrátime vám PLNÚ WINNIGN cenovú PONUKU,po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene,PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Lgmspojmat.sk.ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4) Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

Spätná väzba

1) Kupujúci je skoro potvrdenie bude vysoko ocenil po prijatí položky.

2) Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie rozvoja,sme sincerel vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu (Päť Hviezdičiek) pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb.To bude mať len 1 minútu,ale to 1 minúta má veľmi zásadný význam pre nás.

3) skontrolujte si Prosím kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu.Budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy.Ďakujeme za pochopenie!

Štítky: cyklus svetlomet, bicykel lampa, led lampa na bicykli, cyklistické svietidlo, požičovňa t6, svietidlo led, cyklistické svietidlo led, bike led, návštevnosť palička, žiary pochodeň.

Pôvod CN(Pôvodu)
Bicykel Zadné Svetlo zadné led svetlo na bicykel
Číslo Modelu BTABG806 USB Cyklistické Roh zadné Svetlo
Zdroj Napájania Batérie
Certifikácia Žiadne
Názov Značky WasaFire
mtb zadné svetlo led zadné svetlo
svetlo na bicykel, usb led svetlo na bicykel, usb
jazda na bicykli zase signálneho svetla intenzita svetla bicykli
usb, smart bicykel zadné svetlo ultra, smart bicykel zadné svetlo
smerovku na bicykli požičovňa zapnite indikátor
Diaľkové Ovládanie Zadné Koleso Svetla Jazda Na Bicykli Sústruženie Signál Varovanie Lampa
Montáž Umiestnenie Riadidlá

Napíšte svoju recenziu!

Smart Bicykel zadné svetlo s Horn Bezdrôtové Diaľkové Ovládanie Bicykla Indikátor USB MTB Bicykel zadné Zadné Svetlo na Bicykli Sústruženie Signál

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty