Zliatiny zinku tlačidlo prípade je vhodné pre JMC Ford Územnej Tlačidlo Krytu 2019 Územnej Tlačidlo Prípade Auta All-Inclusive Kovové puzdro

Novinka

€4.27

Vhodný len pre kľúče od auta na obrázku nižšie

(Len pre referenčné,Pls potvrdiť výrobku, ak sa zhoduje vaše auto pred zakúpením.)

Technické Parameter: *100% zbrusu nový a vysoko kvalitný *Chrániť kľúč z toho, že je poškriabaný a opotrebované *ale nezmizne, č peeling *Materiál: Zliatiny ZINKU Balík v cene: 1 x kľúč shell (auto kľúč nie je súčasťou dodávky)

Veľkoobchod a prispôsobenie Produktu

Ak si chcete kúpiť viac kľúča vozidla kryt, prosím, kontaktujte nás.Budeme vám zľavu a veľkoobchodné ceny.

Ak potrebujete prispôsobiť rôzne Farby a Štýl , prosím, kontaktujte nás príliš.

O dopravu

1. Máme loď po celom svete prostredníctvom Lgmspojmat.sk Šetrič Doprava, Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus, Čína Príspevok Registrované Air Mail, Lgmspojmat.sk Štandardná Doprava, atď.

Ak ste naliehavo, zvoľte si, prosím, DHL, UPS, TNT, EMS EXPRESS

2. Sľubujeme, odosielame do 5 dní po potvrdení platby.Nemôžeme kontrolovať čas dodania, pretože to má na starosti službu tretej strany.

3. Ak balík nie prišli v predpokladanom čase, prosím, kontaktujte nás, pomôžeme vám sledovať a dať uspokojivú odpoveď.

4. Existuje určité obdobie ochrany prepravu tovaru.Ak váš nákup ochrany času nie je veľa, sme sa predĺži lehota na ochranu a kontrolu pre vás.Vaše peniaze nebudú prevedené na môj účet.

O Spätnú Väzbu

Vaša pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Náš úspech závisí na vašej spokojnosti.

- Ak ste spokojní s našimi nákup, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu a my vám obratom vám pozitívnu spätnú väzbu.

- Našou prioritou je komunikovať rýchlo a efektívne s našimi zákazníkmi.Ak nie ste spokojní s produktom, prosím, kontaktujte nás pred otvorením sporu alebo poskytovania spätnej väzby.

Štítky: fengshou, megane gt kľúča vozidla prípade, ba falcon, ford kuga krúžok na kľúče, jeep tlačidlo kovové puzdro, ford pádlo shift, jmc servo, vyzdvihnutie hračka, ford explorer paliva, ford key kodér.

Druh Materiálu Pozinkované Zliatiny
Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

Zliatiny zinku tlačidlo prípade je vhodné pre JMC Ford Územnej Tlačidlo Krytu 2019 Územnej Tlačidlo Prípade Auta All-Inclusive Kovové puzdro

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty