24PCS Kúpeľňa Non-slip Nálepky Transparentné PEVA Odtlačkový Sprcha Nálepky Vaňou Bezpečnostné Pásy Pre Vane Sprchy Schody, Podlahy

Novinka

€0.71

Odrážky:

1、PEVA Materiálu: vaňou pás je vyrobený z vysoko kvalitnej PEVA materiálu.Non-slip vaňou pás je životného prostredia, mäkké, oteruvzdorné, non-sklzu, nepremokavé, a silné v viskozita.Vaňa nálepky sú ľahšie a pohodlnejšie ako kúpeľ rohože iných značiek.To je aj bezpečné použitie, ľahko odstrániť, ľahko sa udržiava, a žiadne rezíduá.

2、Jednoduché Použitie: Prosím, vyčistite oblasť, kde pásky sa použije vlhkou handričkou pred vložením.Po zaschnutí, lúpať non-slip pásy z ochranného papiera a prilepiť.Po prilepenie, jemne zatlačte na non-slip pásu a použiť škrabka vyhostiť vzduchu, aby bolo viac kompaktný.Potom použite vaňou po 12 hodín, aby sa pedále stickier a odolnejšie.

3、Bezpečnosť Ochrana: Váš vaňou/sprcha/schody/rebrík a loď by mala byť bezpečné útočisko, nie čakania na pošmyknúť a spadnúť nehody.Ak chcete vyriešiť tento potenciálne nebezpečnú situáciu, ponúkame produkty s protišmykovým povrchom.Non-slip vaňou nálepky nastavenie je rovnaké ako vaňou mat, ktoré sa veľmi jednoducho inštaluje.To je tiež ľahšie a jednoduchšie na údržbu.Tieto nálepky sú vhodné pre všetky hladké povrchy celej rodiny.

4、Dizajn Princíp: Každý pás môže byť ľahko nalepiť na povrchu vaňou pomocou špeciálnych ekologické lepidlo.Existuje takmer stovky malých výstupky na hornom povrchu každý kus na zvýšenie trenia.Zároveň návrh má za cieľ umožniť vody voľný tok, ďalej znižuje šancu z mydlovej akumuláciu vody.

5、Vhodné na Rôzne Miesta: Anti-slip vaňou nálepiek, vhodné pre kúpeľne, vane, sprchy, kuchyne, bazény, schody, podlahy, rebríky, atď.Je to naozaj zlepšuje bezpečnosť vašej rodiny na rôzne hladké povrchy.Vzťahujú len na hladké plochy.

Funkcie:

1. Vaňa nálepka má vlastnosti odolnosť voči oteru, non-sklzu, nepremokavé a silná priľnavosť.Je ideálny pre vane, schody a všetky hladké plochy.

2. Protišmyková Úprava: povrch vaňa má troch-dimenzionální štruktúru, ktorá zvyšuje trenie a je bezpečné pre použitie bez obáv pošmyknutia.Non-slip vaňou nálepky funguje rovnakým spôsobom ako vaňou mat, ale je to skutočne ľahšie a jednoduchšie použitie a údržba.

3. Vysoko-kvalitný Materiál: Vyrobené z vysoko kvalitnej PEVA materiálu, má vlastnosti mäkkosť, odolnosť proti opotrebeniu, non-sklzu, nepremokavé a silná priľnavosť.To je aj bezpečné použitie, ľahko odstrániť, a nemá žiadne rezíduá.

Špecifikácie:

Vaňa nálepky veľkosť: cca 7,0 palcový / o 0,6 palec

Škrabka veľkosť: o 5.3 palcový / o 2,4 palca

Materiál: PEVA

Balenie Zoznam:

Kúpeľňa Non-slip Nálepky*24

Škrabka*1

Štítky: mat sprcha, led pásy pre 55-palcový televízor, sprcha slip, anti slip tape, wall stickers for kids room black white, schodisko nálepky, zložiť vaňou, Vaňa Sedadla, dekor schodisko, barel kúpeľ.

Štýl Európa
Materiál EVA
Číslo Modelu Kúpeľňa non-slip nálepky
Drop nakupovanie Podpora
Non Slip Pásy anti-sklzu pásy
Kuchyňa, sprcha nálepky Vane Nálepky
Funkcia Eco-Priateľský
Pôvod CN(Pôvodu)
Kúpeľňové Doplnky Anti-Slip Pásy Sprcha Nálepky
Farba Biela Protišmyková Páska
Technics Urob si sám
Aplikácia Kúpeľňa
Funkcia 2 Anti-slip Strips
veľkosť Large
Funkcia 1 Non-slip nálepky
Vaňa Bezpečnostné Pásy Sprcha Nálepky

Napíšte svoju recenziu!

24PCS Kúpeľňa Non-slip Nálepky Transparentné PEVA Odtlačkový Sprcha Nálepky Vaňou Bezpečnostné Pásy Pre Vane Sprchy Schody, Podlahy

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty