Okna Visí Dekor Vták vitráže Okien Závesy Sklo Dekor Ploché Zvierat Obrázok Ornament Darček pre Domáce Kancelárie Auto

Novinka

€7.56

Okna Visí Dekor Vták vitráže Okien Závesy Sklo Dekor Ploché Zvierat Obrázok Ornament Darček pre Domáce Kancelárie Auto Dekorácie Červená

Odrážky:

1. Tento vták prívesok plavidlo vyrobené z vysoko kvalitnej zliatiny zinku, bezpečné, odolné a ľahko deformovaný.

2. Tento pár vtákov môžete skrášliť váš dom a záhradu.Je to ideálny darček, vyjadriť lásku a starostlivosť blízkych priateľov.Je to dobrý doplnok pre váš interiér dekorácie.

3. Ľahko zavesiť na okná, steny, atď. (steny háčiky nie sú súčasťou balenia).Si môžete zavesiť kdekoľvek, ale náš návrh je zavesiť ich na okne, pretože hlavné telo je vyrobená zo skla a zavesiť na okno, aby mohol priamym slnečným svetlom a lámu svetlo.

4. Jednoduchá inštalácia a rozoberať.Ľahko vložiť akejkoľvek značky alebo miesto!Ideálna pre kuchyne, detské izby, autá, chladničky a kdekoľvek chcete!

5. Toto je osobitným spôsobom spomienky.Často sme si ujsť našej stratenej blízkych, ktorý nám dáva cítiť osamelý.Sme pin naše myšlienky na kardinál vták vitráže ozdoby, ktorý nám dáva pocit, že sú na našej strane.

Popis:

Materiál: Zliatiny Zinku

Proces: Epoxy

Veľkosť:

4: 19*12cm

Package zahrnuté:

1*Vták Prívesok

1*Háčik

Štítky: spagmoss, sexy auto ornament, auto dekorácií, vlastné bábiky, slobody tlače dary, 5 ročné dievča, darček, klietka svadbu, dieťa dievča so suvenírmi, bridesmaid, vitráže dekoračné vzory.

Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

Okna Visí Dekor Vták vitráže Okien Závesy Sklo Dekor Ploché Zvierat Obrázok Ornament Darček pre Domáce Kancelárie Auto

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty